Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Eindhoven 100 dubbel aluminium

Buitenlamp Eindhoven 100 dubbel aluminium

Buitenlamp Eindhoven 100 aluminium dubbel Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 100 aluminium up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 450 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 100 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar.

Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Merk: Artdelight
Materiaal: Aluminium

 124,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Artdelight
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Lichtkleur: 2700 kelvin (warmwit)
Lichtopbrengst: 900 lumen
Hoogte: 5 cm
Breedte: 13 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Kleur: Aluminium
Materiaal: Aluminium
Naam: Eindhoven
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Vegas mini dubbel aluminium

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas mini aluminium dubbel is 15 cm hoog. Deze buitenlamp is voorzien van twee ingebouwde 1,5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting. De armaturen zijn veelal voorzien van ingebouwde led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De armaturen zin gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra