Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Hudson led aluinium

Buitenlamp Hudson led aluinium

Buitenlamp Hudson aluminium led Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Hudson aluminium is 7 cm hoog en heeft een breedte van 11 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Hudson is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Hudson armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar.

Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Merk: Artdelight
Materiaal: Aluminium

 164,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Artdelight
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Lichtkleur: 2700 kelvin (warmwit)
Lichtopbrengst: 720 lumen
Hoogte: 7 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Kleur: Aluminium
Materiaal: Aluminium
Naam: Hudson
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Hudson aluminium led Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Hudson aluminium is 7 cm hoog. De breedte is 10 cm en de uitsteek vanuit de muur is 12 cm. Deze buitenlamp is voorzien van een ingebouwde 2 x 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Hudson buitenarmaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna aluminium geanodiseerd, antraciet, zwart of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting. De armaturen zijn veelal voorzien van ingebouwde led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra