Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.05.RR

Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.05.RR

Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.05.RR

De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I Decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.05.RR heeft een hoogte van 12,5 cm een breedte van 17,5 cm en een uitsteek van 14,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een G9 fitting voor LED lampen. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

TuinExtra is al meer dan 20 jaar dealer van Il Fanale buitenverlichting. U kunt de meeste buitenlampen bestellen in onze webshop. Staat uw model van Il Fanale er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor meer informatie en showmodellen van Il Fanale buitenverlichting.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor meer informatie en showmodellen van Il Fanale buitenverlichting.

Merk: Il Fanale
Materiaal: Koper

Oorspronkelijke prijs was: € 429,00.Huidige prijs is: € 385,00.

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Il Fanale
Fitting: G9
Familie: I Decori
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 12,5 cm
Breedte: 17,5 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Beglazing: Opaal glas
Kleur: Koper
Materiaal: Koper
Naam: I Decori 5
Soort: Wandlamp
Uitsteek: 14,5 cm

Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.05.RR

De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.05.RR heeft een hoogte van 12,5 cm een breedte van 17,5 cm en een uitsteek van 14,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een G9 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 33 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen in de serie I Decori. De I Decori Il Fanale serie maakt geeft klassieke koperen buitenlampen een leuk modern tintje. De buitenlampen I Decori heeft een heldere of opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor ledlampen of spaarlampen. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Vakantiesluiting en Korting zomer 2024:

TuinExtra is wegens vakantie gesloten van 15 t/m 30 juli.

Bestellingen in de webshop worden zsm na onze vakantie vanaf ca 31 juli verstuurd.

Ontvangt nu extra korting, als dank voor uw geduld:
– 5 % korting tot 1000 euro
– 10 % korting vanaf 1000 euro

De korting wordt extra berekend in de winkelwagen.