Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Roger Pradier Bamboo 1

Buitenlamp Roger Pradier Bamboo 1

Buitenlamp Roger Pradier Bamboo 1

De buitenlamp Bamboo van Roger Pradier is een tuinlamp welke leverbaar is in vele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, donkergroen, antracietgrijs, donkerblauw, enz. De steun en de mast van de Bamboo is gemaakt van aluminium en gecoat in de gewenste kleur. De doorsnede van de Bamboo is 10 cm.  De hoogte van de wandlamp Bamboo model 1 is 37 cm. De fitting is een GU10 fitting voor een ledlamp. De kop van de Bamboo is verstelbaar en draaibaar zodat u zelf kunt bepalen waar de reflector in de Bamboo de lichtbundel naar toe stuurt. De fabrieksgarantie van Roger Pradier is altijd 25 jaar !

Bezoek de showroom in Kaatsheuvel voor meer informatie en vele showmodellen Roger Pradier verlichting.

Merk: Roger Pradier
Materiaal: Aluminium

 339,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Ledlamp gu10 osram tuinextra

Ledlamp GU10 4 watt breed 120 graden

14,95
Ledlamp gu10 osram tuinextra

Ledlamp GU10 4 watt 40 graden

9,95

Eigenschappen

Merk: Roger Pradier
Fitting: GU10
Familie: Bamboo
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 25 jaar !
Hoogte: H 37 cm
Breedte: 14 cm
IP waarde: IP54
Kleur: Antraciet, Bruin, Bordeauxrood, Donkerblauw, Donkergroen, Wit, Zilvergrijs, Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Bamboo
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Roger Pradier Bamboo model 1

Het Franse bedrijf Roger Pradier ontwerpt en produceert sinds 1910 klassieke, authentieke buitenverlichting. Roger Pradier onderscheidt zich door een extreem goede hechting van de poedercoating op de buitenlampen. Dit is de basis voor de 25 jaar garantie welke Roger Pradier standaard geeft bij aanschaf van een kwaliteitsproduct van uit het brede verlichtingsassortiment. De buitenlamp Bamboo van Roger Pradier is een wandlamp welke leverbaar is in vele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, donkergroen, antracietgrijs, donkerblauw, enz. De hoogte is 37 cm. De fitting is een GU10 fitting voor een ledlamp. De fabrieksgarantie van Roger Pradier is altijd 25 jaar !

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra