Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Single spot led aluminium

Buitenlamp Single spot led aluminium

Buitenlamp Single spot GU10 aluminium Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Single spot GU10 aluminium is 7 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Single is voorzien van een GU10 fitting. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Single buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar.

Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Merk: Artdelight
Materiaal: Aluminium

 84,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Artdelight
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Lichtkleur: 2700 kelvin (warmwit)
Hoogte: 7 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Kleur: Aluminium
Materiaal: Aluminium
Naam: Single
Soort: Wandlamp, Spot

Buitenlamp Single aluminium led Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenspot Single aluminium is 7 cm hoog. De breedte is 9 cm en de uitsteek vanuit de muur is 10 cm. Deze buitenlamp is voorzien van een ingebouwde  GU10 fitting voor aximaal 10 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Single buitenarmaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna aluminium geanodiseerd, zwart of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting. De armaturen zijn veelal voorzien van ingebouwde led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra