Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Buitenlamp Stoer gegalvaniseerd

Buitenlamp Stoer gegalvaniseerd

Buitenlamp Stoer industrieel:

De buitenlamp Stoer is een mooie gegalvaniseerde industriële buitenlamp gemaakt van 5 mm dik staal. De dikte van het staal maakt de lamp tot een zeer degelijk en zwaar uitgevoerde buitenlamp welke tegen een stootje kan. Het staal is na productie gegalvaniseerd, als de buitenlamp geleverd wordt blinkt deze nog, na montage buiten oxideert de lamp naar een matte lichtgrijze kleur. De lamp heeft een heldere beglazing van echt glas. De fitting is E27 en dus geschikt voor de gebruikelijke ledlampen. De lamp wordt geleverd met een zware wandplaat welke u eerst tegen de muur bevestigd en waarin de bedrading van de lamp gekoppeld wordt aan uw aansluiting.

De wandlamp Stoer is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in de showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

Merk: TuinExtra
Materiaal: Metaal

 345,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
ledlamp tube recht 2200 kelvin 4 watt 180 lumen warmwit

Filament ledlamp 4 watt warmwit tube

19,95
Ledlamp gedraaid 4 watt 2200 kelvin extra warmwit filament TuinExtra

Filament ledlamp 4 watt warmwit gedraaid

19,95

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Fitting: E27
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 26 cm
Breedte: 25 cm
IP waarde: IP65
Beglazing: Helder glas
Kleur: Zink
Materiaal: Metaal
Naam: Buitenlamp Stoer
Soort: Wandlamp
Uitsteek: 45 cm

Buitenlamp Stoer industrieel

De buitenlamp Stoer is een mooie gegalvaniseerde industriële buitenlamp gemaakt van 5 mm dik staal. De dikte van het staal maakt de lamp tot een zeer degelijk en zwaar uitgevoerde buitenlamp welke tegen een stootje kan. Het staal is na productie gegalvaniseerd, als de buitenlamp geleverd wordt blinkt deze nog, na montage buiten oxideert de lamp naar een matte lichtgrijze kleur. De lamp heeft een heldere beglazing van echt glas. De fitting is E27 en dus geschikt voor de gebruikelijke led- en spaarlampen. De lamp wordt geleverd met een zware wandplaat welke u eerst tegen de muur bevestigd en waarin de bedrading van de lamp gekoppeld wordt aan uw aansluiting. De wandlamp Stoer is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in de showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra