Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Frezoli Piegar buitenlamp black finish

Frezoli Piegar buitenlamp black finish

Piegar Frezoli buitenlamp 801 zwart black finish

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 801 Piegar van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zwarte black-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is GU10 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. De beglazing is mat gestraald echt glas. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor vele Frezoli buitenlampen.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Merk: Frezoli
Materiaal: Aluminium

 180,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 2700 kelvin 4 watt schemersensor tuinextra gu10

Ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor GU10

14,95
Ledlamp gu10 osram tuinextra

Ledlamp GU10 4 watt breed 120 graden

14,95
Ledlamp gu10 osram tuinextra

Ledlamp GU10 4 watt 40 graden

9,95

Eigenschappen

Merk: Frezoli
Fitting: GU10
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: Hoogte 16 cm
Breedte: 11 cm
Beglazing: Gestraald glas
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Piegar
Soort: Wandlamp

Piegar Frezoli buitenlamp 801 zwart black finish

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 801 Piegar van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zwarte black-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is GU10 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. De beglazing is mat gestraald echt glas. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken zoals onder andere Frezoli maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra