Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Sizz Frezoli buitenlamp 824 zink finish

Sizz Frezoli buitenlamp 824 zink finish

Sizz Frezoli buitenlamp 824 zink finish

De Frezoli Sizz 824 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De buitenlamp Sizz is ca 8 x 8 x 8 cm. De wandlamp is voorzien van een GU10 fitting en een beglazing van helder glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar.

Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

Merk: Frezoli
Materiaal: Aluminium

 179,95

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Frezoli
Fitting: GU10
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: H 8 cm
Beglazing: Helder glas
Kleur: Zink
Materiaal: Aluminium
Naam: Sizz zink
Soort: Wandlamp
Uitsteek: B 8 cm

Sizz Frezoli buitenlamp 824 zink finish

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 824.1.800 Sizz van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zink-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is GU10 wat een grote verscheidenheid aan LED lichtbronnen mogelijk maakt. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken zoals onder andere Frezoli maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra