Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Wandlamp T LED 2 x 2 watt

Wandlamp T LED 2 x 2 watt

Wandlamp T LED 2 x 4 watt

Deze fraaie wandlamp T is gemaakt van aluminium en is antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van twee LED´s van 4 watt in de kleur warmwit 2700 K. Het armatuur is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De hoogte is 16 cm, de breedte is 6 cm en de uitsteek 9 cm. De buitenlamp T is goed waterdicht, de IP waarde is IP66. De garantie is 3 jaar. De buitenlamp T is ook te bezichtigen in onze showroom.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Aluminium

 199,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Fitting: 230 volt inclusief LED
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: 12 cm
IP waarde: IP66
Aansluitspanning: 230 volt
Bijzonderheden: incl. driver
Beglazing: Helder glas
Kleur: Antraciet
Materiaal: Aluminium
Naam: Wandlamp T
Soort: Wandlamp
Uitsteek: 9 cm

Wandlamp T LED 2 x 4 watt

Deze fraaie wandlamp T is gemaakt van aluminium en is antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van twee LED´s van 4 watt in de kleur warmwit 2700 K. Het armatuur is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De hoogte is 16 cm, de breeedte is 6 cm en de uitsteek 9 cm. De buitenlamp T is goed waterdicht, de IP waarde is IP66. De garantie is 3 jaar. De buitenlamp T is ook te bezichtigen in onze showroom.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra