Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak 40 cm showmodel

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak 40 cm showmodel

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak 40 cm showmodel

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. Deze Ellipse teak is 40 cm hoog. De wandlamp is voorzien van een E27 fitting voor een ledlamp naar keuze. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Dit artikel is uitlopend, we hebben 1 showmodel voor u in de opruiming.

 

Merk: Royal Botania
Materiaal: Hardhout

Oorspronkelijke prijs was: € 405,00.Huidige prijs is: € 325,00.

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: E27
Familie: Ellipse
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 40 cm
IP waarde: IP55
Materiaal: Hardhout
Naam: ELLW
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Royal Botania Ellipse teak 40 cm showmodel

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Ellipse van Royal Botania is er in 5 uitvoeringen: een wandlamp van teakhout, een staand armatuur van teakhout (hardhout) in 40 of 70 cm en een staand armatuur in graniet (hardsteen) van 40 of 70 cm. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een E27 fitting voor een spaarlamp van maximaal 11 watt. Als grondverankering voor een Ellipse armatuur is de LIGB grondpin van Royal Botania leverbaar. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra