Gratis advies over grondspots en prikspots:

Grondspots en prikspots

Een ware trend, grondspots in de tuin. Maar verwacht u er wel het juiste van ? Grondspots en prikspots zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er kleine spots voor struiken of waterobjecten in de tuin. Maar ook grote grondspots voor het aanstralen van bomen tot wel 25 meter hoog. En wanneer moet u een grondspot gebruiken en wanneer een prikspot ? U kunt bij TuinExtra terecht voor een goed advies, we zoeken samen met u de juiste spot voor uw situatie. In onze webshop hebben we een prikspot, een ronde grondspot en een vierkante grondspot voor u geselecteerd welke aan de eisen voldoen waaraan een goede grondspot en prikspot volgens ons moeten voldoen. Uiteraard zijn de armaturen voorzien van energiezuinige LED lichtbronnen in een gezellige warmwitte kleur.

Buitenverlichting showroom met grondspots:

In onze showroom vindt u een overzicht van vele modellen grondspots en prikspots met vele verschillende soorten lichtbronnen. Neem eventueel uw tuintekening mee voor een goed advies.

Lees ons blogbericht over het juist aansluiten van grondspots

Een selectie uit onze webshop:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Deze prikspot is geschikt voor het aanlichten van bomen en struiken, waterobjecten, zonnewijzers en andere sierobjecten in de tuin. Het is een prikspot gemaakt van aluminium, daarna grafiet (matzwart) gecoat. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. Meegeleverd is een 4 watt LED-lamp warmwit, voor een lichtopbrengst vergelijkbaar met een oude halogeenlamp van 50 watt. De lichtbundel is ca 40 graden, de levensduur van de LED is minimaal 25000 branduren. De spot wordt geleverd inclusief 3 meter snoer en stekker. U kunt de spot direct aansluiten op een 230 volt stopcontact. De spot is ook geschikt voor wandmontage. Bij de spot worden 2 extra opzetstukken meegeleverd zodat u de hoogte van de pin van de prikspot aan kunt passen aan uw situatie. De garantie op de spot is 2 jaar. De prikspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Prikspot messing zwart GU10 LED

  Deze prikspot is geschikt voor het aanlichten van bomen en struiken, waterobjecten, zonnewijzers en andere sierobjecten in de tuin. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een naar stoer zwart. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. Meegeleverd is een 4 watt LED-lamp warmwit, voor een lichtopbrengst vergelijkbaar met een oude halogeenlamp van 50 watt. De lichtbundel is ca 40 graden, de levensduur van de LED is minimaal 25000 branduren. De spot wordt geleverd inclusief 3 meter snoer en stekker dus u kunt de spot direct aansluiten op een 230 volt stopcontact. Het scharniert deel van de prikspot is voorzien van kartels welke in elkaar vallen. Deze worden vastgezet met een inbusbout. De spot kan dus niet naar verloop van tijd langzaam omlaag zakken. De garantie op de spot is 2 jaar. De prikspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel. U kunt eventueel telefonisch informeren naar de beschikbaarheid: 0416-530272.

 • Prikspot messing zilver GU10 LED

  Deze prikspot is geschikt voor het aanlichten van bomen en struiken, waterobjecten, zonnewijzers en andere sierobjecten in de tuin. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een stoere zilveren finish. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. Meegeleverd is een 4 watt LED-lamp warmwit, voor een lichtopbrengst vergelijkbaar met een oude halogeenlamp van 50 watt. De lichtbundel is ca 40 graden, de levensduur van de LED is minimaal 25000 branduren. De spot wordt geleverd inclusief 3 meter snoer en stekker. U kunt de spot direct aansluiten op een 230 volt stopcontact. Het scharniert deel van de prikspot is voorzien van kartels welke in elkaar vallen. Deze worden vastgezet met een inbusbout. De spot kan dus niet naar verloop van tijd langzaam omlaag zakken. De garantie op de spot is 2 jaar. De prikspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Prikspot 662197 Albert zwart of wit

  De prikspot 662197 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De buitenlamp is er in zwart en wit. De spot is voorzien van een GU10 fitting voor led en spaarlampen. De beglazing is gestraald helder van echt glas. De totale hoogte van deze prikspot is 35 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Prikspot 662154 Albert zwart of wit

  De prikspot 662154 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De buitenlamp is er in zwart en wit. De spot is voorzien van een E27 fitting voor led en spaarlampen. De beglazing is gestraald helder van echt glas. De totale hoogte van deze prikspot is 35 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Wandspot messing burned brown verstelbaar

  Deze wandspot is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De IP-waarde is IP54. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een stoere donkerbruine finish. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. U kunt de keuze maken uit vele verschillende LED-lichtbronnen in deze buitenspot. Altijd het juiste lichteffect dus. De spot heeft een wandplaat van 9 cm doorsnede. Het lichtvenster is 7 cm doorsnede en voorzien van een matte beglazing. De beglazing wordt met een schroefdraad op de spot gedraaid. De uitsteek vanuit de muur is 15 cm. De garantie op de spot is 2 jaar. De wandspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Wandspot messing zwart verstelbaar

  Deze wandspot is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De IP-waarde is IP54. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een stoere zwarte finish. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. U kunt de keuze maken uit vele verschillende LED-lichtbronnen in deze buitenspot. Altijd het juiste lichteffect dus. De spot heeft een wandplaat van 9 cm doorsnede. Het lichtvenster is 7 cm doorsnede en voorzien van een matte beglazing. De beglazing wordt met een schroefdraad op de spot gedraaid. De uitsteek vanuit de muur is 15 cm. De garantie op de spot is 2 jaar. De wandspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een 230 volt GU10 fitting. In deze fitting past een Phillips LED lamp met een levensduur van 25000 branduren. U kunt kiezen uit een 4 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 35 watt) of een 6 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 50 watt). De LED lampen geven een warmwit licht, 2700 Kelvin. De 4 watt LED lamp schijnt ca 5 a 6 meter hoog, de 6 watt LED lamp straalt ca 8 a 10 meter hoog. De grondspot worden geleverd inclusief een LED lamp naar keuze. De cover van de grondspot is rond en gemaakt van RVS316. Dit is een kwaliteit RVS welke uitermate roestbestendig is en ook na vele jaren in uw tuin mooi blijft. De beglazing is uiteraard van echt glas. De grondspot is gekeurd als IP68, dit wil zeggen dat de grondspot een erg hoge stof- en waterdichtheid heeft. Het grote voordeel van deze grondspot is het feit dat de fabrikant de grondspot voorziet van 2 meter 3-aderige neopreen kabel, het risico van lekkage bij de kabelinvoer is dus voor de fabrikant. De garantie is mede daardoor 5 jaar. U dient een grondspot altijd op uw grondkabel aan te sluiten met een gietmof. Deze kunt u op deze pagina ook bestellen. Kortom, een perfecte grondspot voor u geselecteerd door de vakman.

 • Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een 230 volt GU10 fitting. In deze fitting past een Phillips LED lamp met een levensduur van 25000 branduren. U kunt kiezen uit een 4 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 35 watt) of een 6 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 50 watt). De LED lampen geven een warmwit licht, 2700 Kelvin. De 4 watt LED lamp schijnt ca 5 a 6 meter hoog, de 6 watt LED lamp straalt ca 8 a 10 meter hoog. De grondspot worden geleverd inclusief een LED lamp naar keuze. De cover van de grondspot is vierkant en gemaakt van RVS316. Dit is een kwaliteit RVS welke uitermate roestbestendig is en ook na vele jaren in uw tuin mooi blijft. De beglazing is uiteraard van echt glas. De grondspot is gekeurd als IP68, dit wil zeggen dat de grondspot een erg hoge stof- en waterdichtheid heeft. Het grote voordeel van deze grondspot is het feit dat de fabrikant de grondspot voorziet van 2 meter 3-aderige neopreen kabel, het risico van lekkage bij de kabelinvoer is dus voor de fabrikant. De garantie is mede daardoor 5 jaar. U dient een grondspot altijd op uw grondkabel aan te sluiten met een gietmof. Deze kunt u op deze pagina ook bestellen. Kortom, een perfecte grondspot voor u geselecteerd door de vakman.

 • Aanbieding grondspot RVS rond matglas

  Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een 230 volt GU10 fitting. In deze fitting past een Phillips LED lamp met een levensduur van 25000 branduren. U kunt kiezen uit een 4 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 35 watt) of een 6 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 50 watt). De LED lampen geven een warmwit licht, 2700 Kelvin. De 4 watt LED lamp schijnt ca 5 a 6 meter hoog, de 6 watt LED lamp straalt ca 8 a 10 meter hoog. De grondspot worden geleverd inclusief een LED lamp naar keuze. De cover van de grondspot is rond en gemaakt van RVS316. Dit is een kwaliteit RVS welke uitermate roestbestendig is en ook na vele jaren in uw tuin mooi blijft. De beglazing is uiteraard van echt glas en mat uitgevoerd om verblinding te voorkomen. De grondspot is gekeurd als IP68, dit wil zeggen dat de grondspot een erg hoge stof- en waterdichtheid heeft. Het grote voordeel van deze grondspot is het feit dat de fabrikant de grondspot voorziet van 2 meter 3-aderige neopreen kabel, het risico van lekkage bij de kabelinvoer is dus voor de fabrikant. De garantie is mede daardoor 5 jaar. U dient een grondspot altijd op uw grondkabel aan te sluiten met een gietmof. Deze kunt u op deze pagina ook bestellen. Kortom, een perfecte grondspot voor u geselecteerd door de vakman.

 • Krachtige grondspot LED 9, 16, 23 of 28 watt

  Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. Het is een krachtige grondspot welke uitermate geschikt is voor het aanstralen van grote bomen, een border met grote beplanting of de gevel van een huis.  De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een krachtige LED lichtbron van goede kwaliteit in 9 , 16, 23 of 28 watt. De lichtbron in de grondspot straalt bij levering recht omhoog, maar is eenvoudig 22 graden kantelbaar. De LED lampen geven een warmwit licht, 2700 Kelvin. De cover van de grondspot is rond en gemaakt van RVS en aluminium. De beglazing is gemaakt van helder glas. De grondspot is gekeurd als IP67, dit wil zeggen dat de grondspot een erg hoge stof- en waterdichtheid heeft. De grondspot wordt geleverd inclusief driver en 3 meter rubber H07 aansluitsnoer. De aansluitspanning is dus 230 volt.

  U kunt kiezen uit 4 lichtsterktes:

  • 9 watt (687 lumen)
  • 16 watt (1084 lumen)
  • 23 watt (2200 lumen)
  • 28 watt (3298 lumen)

  De garantie op deze grondspot is 3 jaar. U dient een grondspot altijd op uw grondkabel aan te sluiten met een gietmof. Kortom, een perfecte grondspot voor u geselecteerd door de vakman.

 • Buitenlamp Royal Botania Bullet zink spike ground

  Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Bullet van Royal Botania is een stoer uitgevoerde spot gemaakt van zink. De Bullet wordt geleverd incl. Gu10 fitting. De hoogte is ca 40 cm. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

  Dit product is uitlopend bij de fabrikant Royal Botania, informeer eventueel telefonisch naar de actueel beschikbare voorraad.

   

   

   

 • Buitenlamp Royal Botania Bullet zink

  Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Bullet is gemaakt van gegoten zink, De lamp kleur buiten door oxidatie naar een matte zilvergrijze kleur. De Royal Botania Bullet is 110 cm hoog en wordt geleverd met GU10 fitting, geschikt voor vele led lichtbronnen. De voeding is 230 volt. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

  Dit product is uitlopend bij de fabrikant Royal Botania, informeer eventueel telefonisch naar de actueel beschikbare voorraad.

   

   

 • Grondspot GU10 rond 10 cm

  Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. De grondspot heeft een doorsnede van 10,5 cm en een inbouwhoogte van 15 cm. De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een 230 volt GU10 fitting. In deze fitting past een LED lamp met een levensduur van 25000 branduren. U kunt kiezen uit een 4 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 35 watt) of een 6 watt LED lamp (vervangt de oude halogeenreflectorlamp van 50 watt). De LED lampen geven een warmwit licht, 2700 Kelvin. De 4 watt LED lamp schijnt ca 5 a 6 meter hoog, de 6 watt LED lamp straalt ca 8 a 10 meter hoog. De grondspot worden geleverd inclusief een LED lamp naar keuze. De cover van de grondspot is rond en gemaakt van RVS316. De behuizing vand e spot is van hoogwaardig aluminium.De beglazing is uiteraard van echt glas. De grondspot is gekeurd als IP67, dit wil zeggen dat de grondspot een erg hoge stof- en waterdichtheid heeft. Het grote voordeel van deze grondspot is het feit dat de fabrikant de grondspot voorziet van 3 meter 3-aderige neopreen kabel, het risico van lekkage bij de kabelinvoer is dus voor de fabrikant. De garantie is mede daardoor 5 jaar. U dient een grondspot altijd op uw grondkabel aan te sluiten met een gietmof. Deze kunt u op deze pagina ook bestellen. Kortom, een perfecte grondspot voor u geselecteerd door de vakman.

Call Now Button