Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Buitenverlichting teak Hardhout

TuinExtra heeft een ruime keuze in buitenlampen van hardhout. Zowel modellen welke in eigen beheer geproduceerd worden van eerste klas teakhout als modellen van leveranciers zoals Royal Botania. Allemaal gefabriceerd van langzaam groeiend eerste klas teakhout zodat de buitenlampen niet gaan scheuren buiten in de tuin. De hardhouten buitenlampen zijn vaak beschikbaar in meerdere hoogtes. 

Buitenverlichting showroom en webshop

Deze buitenlampen zijn vaak uit voorraad leverbaar en natuurlijk direct te bestellen in onze webshop! De levertijd is evt kort, vaak maar 1 a 2 weken. U kunt ze ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel waar u naast deze buitenlampen ook honderden andere buitenlampen en tientallen bloembakken en brievenbussen kunt bezichtigen. Graag tot ziens!

Showroom en webshop hardhouten buitenverlichting

Alle modellen hardhouten teak buitenlampen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom honderden andere modellen buitenverlichting van alle erkende merken zoals Royal Botania, Roger Pradier, Bega, Frezoli, Lombardo, Gardd, ArtDeLight, Franssen en Albert Leuchten. Verder ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.