Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Hardstenen buitenlampen assortiment:

TuinExtra heeft een ruime keuze in buitenlampen van arduinsteen hardsteen.  De hardstenen buitenlampen zijn beschikbaar in meerdere hoogtes en doorsnedes, zowel in rond als vierkant. Arduinsteen is een hardsteen welke in vele duizenden jaren is gevormd van versteende plantenresten.

Buitenverlichting showroom en webshop:

Deze buitenlampen zijn vaak uit voorraad leverbaar en natuurlijk direct te bestellen in onze webshop! Maar u kunt ze ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel waar u naast deze buitenlampen ook honderden andere buitenlampen en tientallen brievenbussen kunt bezichtigen. Graag tot ziens!

Showroom en webshop buitenverlichting:

Alle modellen arduinsteen hardsteen buitenlampen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom honderden andere modellen buitenverlichting van alle erkende merken zoals Royal Botania, Roger Pradier, Bega, Frezoli, Lombardo, Gardd, ArtDeLight, Franssen en Albert Leuchten. Verder ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.