Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

 

Het is een ware trend, cortenstaal in de tuin. Cortenstaal is een staalsoort met een roestige rood-bruine kleur. Cortenstaal roest niet door, de roestlaag is de beschermlaag tegen doorroesten. Daardoor is cortenstaal onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor artikelen in uw tuin welke het gehele jaar blootgesteld worden aan weer en wind. Denk daarbij aan buitenverlichting, bloembakken, kunstwerken en brievenbussen.

Bloembak plantenbak rond cortenstaal roest tuinextra

Cortenstalen bloembakken

Cortenstalen plantenbakken zijn er in vele maten en vormen. Zowel vierkant, rechthoekig als ronde bloembakken van cortenstaal zijn verkrijgbaar bij TuinExtra. Van kleine bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot zeer grote bloembakken van 200 x 200 x 80 cm. En alles ertussenin uiteraard. De cortenstalen bloembakken worden door TuinExtra gratis bij u afgeleverd, u hoeft er dus niet mee te sjouwen. Bekijk het assortiment bloembakken hier: Plantenbakken cortenstaal.

Cortenstalen brievenbussen

TuinExtra heeft een zestal brievenbussen gemaakt van 2 mm dik cortenstaal. Er zijn drie kolombrievenbussen: de Brabant, Utrecht en Zeeland. Er is een wandbrievenbus van cortenstaal genaamd Drenthe en 2 brievenbussen voor de ontvangst van zowel post als pakketjes: de modellen Noord Holland en Groningen. Deze pakketbrievenbussen zijn erg handig, u kunt pakketjes ontvangen als niet thuis bent en bent niet meer afhankelijk van de aanwezigheid van uw buren. Bekijk het assortiment cortenstalen brievenbussen hier: Brievenbussen cortenstaal.

 

Cortenstalen buitenlampen

TuinExtra maakt in eigen beheer een aantal modellen cortenstalen buitenlampen. Van de slanke Oslo serie tot de massieve Le Havre. En uiteraard de populaire Manhattan modellen. Alle modellen zijn er in verschillende hoogtes zodat u altijd de hoogte kunt bestellen welke past in uw tuin. Van de Oslo, Milano en Manhattan zijn er ook wandlampen verkrijgbaar. Bekijk ons assortiment cortenstalen buitenverlichting hier: Buitenlampen cortenstaal.

TuinExtra is uw specialist in buitenverlichting, brievenbussen en bloembakken. Een uniek assortiment door eigen productie en import. Maar ook alle erkende A-merken in webshop en in de showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!