Koperen buitenlamp Waalwijk

Stallampen:

Franse Stallampen:

TuinExtra heeft een ruim en uniek assortiment stallampen. Als eerste natuurlijk de Franse stallampen. Deze prachtige stallampen worden met de hand gefabriceerd in Frankrijk. De stallamp is er in drie versies: een haakse stallamp, een stallamp met zwanenhals en een plafondlamp. De Franse stallampen zijn leverbaar in donkergroen, zwart en wit. De stallampen zijn gemaakt van metaal. De onderkant van de schotel is altijd wit. De fitting is gemaakt van porselein en is geschikt voor gloeilampen van maximaal 60 watt of spaarlampen van maximaal 15 watt. De stolp is natuurlijk gemaakt van echt glas.

Koperen stallampen:

Ten tweede een ruim assortiment koperen stallampen. Een aantal modellen fabriceren we in eigen beheer, een aantal modellen zijn van erkende fabrikanten zoals Tierlantijn en Il Fanale. De stallampen zijn allemaal voorzien van een E27 fitting en een beglazing van echt glas. Bij de Il Fanale modellen heeft u ook de mogelijkheid te kiezen voor een opalen beglazing.

Buitenverlichting showroom en webshop:

De stallampen zijn vaak uit voorraad leverbaar en natuurlijk direct te bestellen in onze webshop! Maar u kunt ze ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel waar u naast deze stallampen ook honderden andere buitenlampen en tientallen brievenbussen kunt bezichtigen. Graag tot ziens!

Onze stallampen collectie:

Call Now Button