Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Allux statief 1001 zwart of antraciet

Allux statief 1001 zwart of antraciet

Allux statief 1001 zwart of antraciet

Het allux statief 1001 is geschikt voor de brievenbus Allux 500. Het statief is 165 cm hoog, een deel mag in de grond geplaatst worden. Het statief 1001 is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier vindt u tientallen showmodellen brievenbussen welke u op uw gemak kunt beoordelen en bekijken.

Merk: Allux
Materiaal: Aluminium

 179,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Allux
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Hoogte: 165 cm
Breedte: 25 cm
Kleur: Antraciet, Zwart
Materiaal: Aluminium
Soort: Brievenbus

Allux statief 1001 zwart of antraciet

Het Deense Allux is onderdeel van Juliana Greenhouses, een van de grootste Europese fabrikanten van kweekkassen. Het assortiment brievenbussen van Allux bestaat uit verschillende series die zowel praktische als fraai ontworpen zijn. Allux levert brievenbussen in zowel een moderne als meer klassieke stijl. Zo is er een uitgebreid assortiment aan wandbrievenbussen maar zijn er ook brievenbussen voor pakketten verkrijgbaar. Alle Allux brievenbussen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, gepoedercoat staal of aluminium. De wandbrievenbussen zijn ook allemaal vrijstaand te plaatsen met behulp van een statief. TuinExtra heeft naast een webshop ook een showroom in Kaatsheuvel met diverse Allux brievenbussen.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra