Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Pakketbrievenbus Dropbox Medium zwart

Pakketbrievenbus Dropbox Medium zwart

Pakketbrievenbus Dropbox Medium zwart front

De brievenbus pakket Dropbox Medium zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 47 x 38 x 14,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. Een andere Ral-kleur is mogelijk in overleg en tegen een kleine meerprijs. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de voorzijde. Deze Dropbox kan dus uitstekend voor een muur geplaatst worden. De brievenbus is 99 cm hoog, 54 cm breed en 28 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post.

De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.
TuinExtra is dealer van E-safe brievenbussen met een complete webshop maar ook een showroom in Kaatsheuvel. Hier vindt u ook een Dropbox medium brievenbus o deze te bekijken en beoordelen.

 

Merk: eSafe
Materiaal: Aluminium

Oorspronkelijke prijs was: € 1.233,00.Huidige prijs is: € 1.146,00.

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: eSafe
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Afmeting: H 99 x B 54 x D 27 cm
Deur: Achterzijde
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: dropbox
Soort: Brievenbus

Pakketbrievenbus Dropbox Medium zwart front

De brievenbus pakket Dropbox Medium zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 47 x 38 x 14,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de voorzijde. De brievenbus is 99 cm hoog, 54 cm breed en 28 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra