Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Safepost 70-5 brievenbus

Safepost 70-5 brievenbus

Safepost 70-5 brievenbus

De Safepost 70-5 brievenbus is er in vele verschillende kleuren zoals zwart, donkergroen,, rood en antracietgrijs maar ook blank RVS. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm staal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. Het grote pluspunt van de brievenbus is de bodem van het postvak, deze kan op twee hoogtes ingesteld worden. Net onder de deur voor normaal gebruik, u kunt de post dan eenvoudig uit de brievenbus halen of onderin de brievenbus zodat de inhoud groter wordt, bijvoorbeeld voor als u met vakantie gaat.

Merk: Safepost
Materiaal: Metaal

 349,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Safepost
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: B 37 x D 28 x H 100 cm
Artikelnummer: SP70-5
Bijzonderheden: 10 jaar garantie
Deur: Voorzijde
Inwerpklep: Kleur
Kleur: Antraciet, Donkergroen, Rood, Zilvergrijs, Zwart
Materiaal: Metaal
Naam: Safepost 70-5
Soort: Brievenbus

Safepost 70-5 brievenbus

De Safepost 70-5 brievenbus is er in vele verschillende kleuren zoals zwart, donkergroen, wit, zilvergrijs, rood, bordeauxrood en antracietgrijs maar ook blank RVS. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm staal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. Het grote pluspunt van de brievenbus is de bodem van het postvak, deze kan op twee hoogtes ingesteld worden. Net onder de deur voor normaal gebruik, u kunt de post dan eenvoudig uit de brievenbus halen of onderin de brievenbus zodat de inhoud groter wordt, bijvoorbeeld voor als u met vakantie gaat. De Safepost 70-5 brievenbussen zijn leverbaar met een statief 300 als rondverankering.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra