Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Safepost 14 RVS brievenbus

Safepost 14 RVS brievenbus

Safepost 14 RVS brievenbus

De Safepost 14 brievenbus RVS is gemaakt van blank roestvrijstaal. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm roestvrijstaal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. De Safepost 14 RVS brievenbussen zijn leverbaar als wandmodel of met een statief 1000 als vrijstaand model brievenbus.

Merk: Safepost
Materiaal: RVS

 229,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Vaak gekocht met

Statief 1000 Safepost zwart

Statief 1000 Safepost

79,00

Eigenschappen

Merk: Safepost
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: B 29 x D 18 x H 43 cm
Artikelnummer: SP14
Bijzonderheden: 10 jaar garantie
Deur: Bovenzijde
Inwerpklep: RVS
Kleur: Rvs
Materiaal: RVS
Naam: Safepost 14 RVS
Soort: Brievenbus

Safepost 14 RVS brievenbus

Safepost: De Safepost 14 brievenbus RVS is gemaakt van blank roestvrijstaal. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De kleppen van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm roestvrijstaal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. De Safepost 14 RVS brievenbussen zijn leverbaar als wandmodel of met een statief 1000 als vrijstaand model brievenbus.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra