Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Safepost 21 brievenbus

Safepost 21 brievenbus

Safepost 21 brievenbus

De Safepost 21 brievenbus is er in de kleuren donkergroen en antracietgrijs, maar ook blank RVS. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm staal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. De inworp van de post is aan de bovenzijde, de klep van de Safepost SP21 is zo gemaakt dat deze niet open kan blijven staan. De Safepost 21 brievenbussen zijn leverbaar als wandmodel of met een statief 1000 als vrijstaand model brievenbus.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment brievenbussen. We tonen u in de showroom ook de SP14 en SP21 van Safepost. Ko langs en beoordeel deze brievenbus naar aanleiding van uw wensen. Graag tot ziens.

Merk: Safepost
Materiaal: Metaal

 139,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Vaak gekocht met

Statief 1000 Safepost zwart

Statief 1000 Safepost

79,00

Eigenschappen

Merk: Safepost
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: B 44 x D 18 x H 38 cm
Artikelnummer: SP21
Bijzonderheden: 10 jaar garantie
Deur: Bovenzijde
Inwerpklep: Kleur
Kleur: Antraciet, Bordeauxrood, Donkergroen, Zwart
Materiaal: Metaal
Naam: Safepost 21
Soort: Brievenbus

Safepost 21 brievenbus

De Safepost 21 brievenbus is er in vele verschillende kleuren zoals zwart, donkergroen, donkerblauw, antracietgrijs, wit, bordeauxrood, maar ook blank RVS. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm staal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. De Safepost 21 brievenbussen zijn leverbaar als wandmodel of met een statief 1000 als vrijstaand model brievenbus.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra