Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Buitenlamp Roger Pradier Vieille France 3 model 3

Buitenlamp Roger Pradier Vieille France 3 model 3

Buitenlamp Roger Pradier Vieille France 3 model 3

De buitenlampen Vieille France 3 van Roger Pradier zijn er in 5 modellen. Drie modellen wandlampen en 2 modellen staande armaturen. Dit is model 3, een staand tuinverlichtingsarmatuur van 202 cm hoog. Alle modellen zijn er in vele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, donkergroen, antracietgrijs, donkerblauw, enz. De afmeting van de kap Vieille France  van Roger Pradier zonder steun is hoog 37 cm x breed 23 cm. De fitting is een E27-fitting voor een ledlamp naar keuze. De fabrieksgarantie van Roger Pradier is altijd 25 jaar !
Download hier de catalogus van de gehele Vieille France serie van Roger Pradier: Catalogus Vieille France 3 Roger Pradier verlichting.

Merk: Roger Pradier
Materiaal: Aluminium

 679,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 6 watt warmwit

12,50
Buitenverlichting toebehoren grondspie

Grondverankering 60 cm

75,00

Eigenschappen

Merk: Roger Pradier
Fitting: E27
Familie: Vieille France
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 25 jaar !
Hoogte: 204 cm
Breedte: 24 cm
IP waarde: IP44
Kleur: Antraciet, Bruin, Bordeauxrood, Donkerblauw, Donkergroen, Wit, Zilvergrijs, Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Vieille France 3 - 3
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Roger Pradier Vieille France 3 model 3

Het Franse bedrijf Roger Pradier ontwerpt en produceert sinds 1910 klassieke, authentieke buitenverlichting. Roger Pradier onderscheidt zich door een extreem goede hechting van de poedercoating op de buitenlampen. De buitenlampen Vieille France 3 van Roger Pradier zijn er in 5 modellen. Drie modellen wandlampen en 2 modellen staande armaturen. Dit is model 3, een staand tuinverlichtingsarmatuur van 202 cm hoog. Alle modellen zijn er in vele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, donkergroen, antracietgrijs, donkerblauw, enz. De afmeting van de kap Vieille France  van Roger Pradier zonder steun is hoog 37 cm x breed 23 cm. De fitting is een E27 fitting voor een LED-lamp naar keuze. De fabrieksgarantie van Roger Pradier is altijd 25 jaar !

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Download hier de catalogus van de gehele Vieille France 3 serie van Roger Pradier: Catalogus Vieille France 3 Roger Pradier verlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra