Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Buitenlamp Royal Botania Rusty 40 cm

Buitenlamp Royal Botania Rusty 40 cm

Buitenlamp Royal Botania Rusty 40 cm

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Rusty van Royal Botania is een staand armatuur welke leverbaar is in 40 en 70 cm. De Rusty is gemaakt van gietijzer en voorzien van een E27 fitting voor een ledlamp naar keuze. Als grondverankering voor een Rusty armatuur is de LBR grondpin van Royal Botania leverbaar.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

 

Merk: Royal Botania
Materiaal: Cortenstaal

 260,15

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Royal Botania Grondpin tbv Rusty

Royal Botania Grondpin tbv Rusty

45,00
Spaarlamp E27 in diverse wattages tbv buitenverlichting

Spaarlamp E27

11,00

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: E27
Familie: Rusty
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 40 cm
IP waarde: IP55
Kleur: Roest
Materiaal: Cortenstaal
Naam: RUS40
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Rusty 40 cm

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Rusty van Royal Botania is een staand armatuur welke leverbaar is in 40 en 70 cm. De Rusty is gemaakt van gietijzer en voorzien van een E27 fitting voor een LED lamp naar keuze. Als grondverankering voor een Rusty armatuur is de LBR grondpin van Royal Botania leverbaar. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra