Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Nail tuinverlichting LED 8 watt

Nail tuinverlichting LED 8 watt

Nail tuinverlichting LED 8 watt

De Nail is een simpel vormgegeven doch uitermate fraai buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 60 cm, de doorsnede van de kop is 9 cm. De Nail is gemaakt van aluminium en antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van een LED van 8 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De garantie is 3 jaar. De Nail is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaastheuvel.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Aluminium

 199,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Vaak gekocht met

Buitenverlichting toebehoren grondspie grondanker 40 cm

Grondverankering 40 cm

34,95

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Fitting: 230 volt inclusief LED
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
IP waarde: IP66
Aansluitspanning: 230 volt
Bijzonderheden: incl. driver
Beglazing: Helder glas
Kleur: Antraciet
Materiaal: Aluminium
Naam: Buitenlamp staand Nail
Soort: Staand armatuur

Nail tuinverlichting LED 8 watt

De Nail is een simpel vormgegeven doch uitermate fraai buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 50 cm, de doorsnede van de kop is 9 cm. De Nail is gemaakt van aluminium en antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van een LED van 8 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De garantie is 3 jaar. De Nail is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaastheuvel.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra