Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Bernadotte single Ifo electric porselein

Buitenlamp Bernadotte single Ifo electric porselein

Buitenlamp Bernadotte single

Het Zweedse bedrijf Ifö Electric vervaardigt buitenlampen van porselein. Geïnspireerd door de oude porseleinen isolatoren aan stroomkabels maakt Ifö Electric sinds 1900 als familiebedrijf  verlichting. Zowel hanglampen, wandlampen en plafondlampen voor buiten gemaakt van porselein. De modellen zijn leverbaar in wit porselein, antraciet porselein en zwart porselein. Deze  Bernadotte enkel buitenlamp is 18 cm hoog en 10 cm breed. De Bernadotte is er in zwart, antracietgrijs en wit. De fitting is E14 voor ledlampen of spaarlampen. De beglazing is mat opaal wit echt glas. De Ifö electric buitenlampen hebben een levertijd van ca 1 a 2 weken.

U kunt enkele modellen Ifo electric bekijken in onze showroom. Bezoek onze showroom boordevol buitenlampen in Kaatsheuvel.

Merk: Ifö electric
Materiaal: Porselein

 90,00 108,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Ifö electric
Fitting: E14
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: 18 cm
Breedte: 10 cm
IP waarde: IP44
Beglazing: Opaal glas
Kleur: Antraciet, Wit, Zwart
Materiaal: Porselein
Naam: Bernadotte
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Bernadotte single Ifo electric porselein zwart, antraciet of wit

Het Zweedse bedrijf Ifö Electric vervaardigt buitenlampen van porselein. Geïnspireerd door de oude porseleinen isolatoren aan stroomkabels maakt Ifö Electric sinds 1900 als familiebedrijf  verlichting. Zowel hanglampen, wandlampen en plafondlampen voor buiten gemaakt van porselein. De modellen zijn leverbaar in wit porselein en zwart porselein. Bekende series lampen van Ifö zijn de Ohm, Opus, Single, Bernadotte, Double, Classic en Giza. De Ifö electric buitenlampen hebben een levertijd van ca 1 a 2 weken.

U kunt enkele modellen Ifo electric bekijken in onze showroom. Bezoek onze showroom boordevol buitenlampen in Kaatsheuvel.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra