Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Il Patio Il Fanale buitenlamp 225.05.ORT showmodel

Il Patio Il Fanale buitenlamp 225.05.ORT showmodel

Il Patio Il Fanale buitenlamp 225.05.ORT

De koperen buitenlampen Il Patio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 3 plafondlampen en 1 wandlampen. Dit is de wandlamp Il Patio 225.05.ORT. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

Het betreft het showmodel van deze fraaie koperen buitenlamp Il Patio. Deze serie wordt niet meer gefabriceerd door Il Fanale, profiteer nu en bestel het showmodel extra voordelig. De buitenlamp Il Patio showmodel heeft een beglazing van helder glas.

Merk: Il Fanale
Materiaal: Koper

Oorspronkelijke prijs was: € 691,00.Huidige prijs is: € 499,00.

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
ledlamp tube recht 2200 kelvin 4 watt 180 lumen warmwit

Filament ledlamp 4 watt warmwit tube

19,95
Ledlamp gedraaid 4 watt 2200 kelvin extra warmwit filament TuinExtra

Filament ledlamp 4 watt warmwit gedraaid

19,95

Eigenschappen

Merk: Il Fanale
Fitting: E27
Familie: Il Patio
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 36 cm
IP waarde: IP54
Doorsnede: Ø 30 cm
Beglazing: Helder glas
Kleur: Koper
Materiaal: Koper
Naam: Il Patio 4
Nummer: 225.05.ORT
Soort: Wandlamp
Uitsteek: L 37 cm

Il Patio Il Fanale buitenlamp 225.05.ORT showmodel

IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porcelein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. De koperen buitenlampen Il Patio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 3 plafondlampen en 1 wandlampen. Dit is de wandlamp Il Patio 225.05.ORT. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra