Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Carre led wit

Buitenlamp Carre led wit

Buitenlamp Carre wit led Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Carre wit up-downlight is 3 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm.  De uitsteek vanuit de muur is 14,5 cm. De Carre is voorzien van een ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 460 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Carre armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar.

Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Merk: Artdelight
Materiaal: Aluminium

 104,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Artdelight
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Lichtkleur: 2700 kelvin (warmwit)
Lichtopbrengst: 460 lumen
Hoogte: 3 cm
Breedte: 13 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Kleur: Wit
Materiaal: Aluminium
Naam: Carre
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Carre led wit

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Carre wit dubbel is 3 cm hoog. De breedte is 13 cm en de uitsteek vanuit de muur is 14,5 cm. Deze buitenlamp is voorzien van een ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Carre armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting. De armaturen zijn veelal voorzien van ingebouwde led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De armaturen zin gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra