Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Sharp led zwart

Buitenlamp Sharp led zwart

Buitenlamp Sharp zwart led Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Sharp zwart is 7 cm hoog en heeft een breedte van 19 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Sharp is voorzien van een ingebouwde 7,2 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 828 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Sharp armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart, antraciet of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar.

Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Merk: Artdelight
Materiaal: Aluminium

 139,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Artdelight
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Lichtkleur: 2700 kelvin (warmwit)
Lichtopbrengst: 720 lumen
Hoogte: 7 cm
Breedte: 19 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Sharp
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Sharp zwart led Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Sharp zwart is 7 cm hoog. De breedte is 19 cm en de uitsteek vanuit de muur is 10 cm. Deze buitenlamp is voorzien van een ingebouwde 7,2 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Sharp buitenarmaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna antraciet, zwart of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting. De armaturen zijn veelal voorzien van ingebouwde led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De armaturen zin gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra