Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Vegas dubbel zwart

Buitenlamp Vegas dubbel zwart

Buitenlamp Vegas groot zwart dubbel Artdelight

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas zwart up-downlight is 25 cm hoog en heeft een doorsnede van 8 x 8 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar.

Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Merk: Artdelight
Materiaal: Aluminium

 154,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Artdelight
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Lichtkleur: 2700 kelvin (warmwit)
Lichtopbrengst: 720 lumen
Hoogte: 25 cm
IP waarde: IP65
Aansluitspanning: 230 volt
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Vegas
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Vegas groot dubbel zwart

Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas zwart dubbel is 25 cm hoog. Deze buitenlamp is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting. De armaturen zijn veelal voorzien van ingebouwde led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De armaturen zin gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra