Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Vanno Frezoli buitenlamp brons finish breed

Vanno Frezoli buitenlamp brons finish breed

Vanno Frezoli buitenlamp brons finish breed 740

De Frezoli Vanno large 740 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van messing wat voorzien is van een bruin zwarte brons finish waardoor direct een nostalgische uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. De Vanno large brons is er ook in een smalle uitvoering. In de Tierlantijn Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor diverse showmodellen Frezoli buitenlampen. Onder andere de Vanno brons Frezoli is hier te bekijken. TuinExtra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting. Niet alleen A-merken zoals Frezoli maar ook eigen import en fabricage. Kom gerust langs en neem evt een tuintekening en/of foto’s mee voor gratis lichtadvies.

Merk: Frezoli
Materiaal: Messing

 289,00

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Frezoli
Fitting: G9
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: H 10 cm
Breedte: 23 cm
Beglazing: Gestraald glas
Kleur: Brons finish
Materiaal: Messing
Naam: Vanno Large
Soort: Wandlamp

Vanno Frezoli buitenlamp brons finish breed

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 740 Vanno large  van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van messing. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een bruin zwarte brons finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is G9 wat een grote verscheidenheid aan zuinige LED lichtbronnen mogelijk maakt. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra