Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Buitenlamp Royal Botania Q-bic 30 cm showmodel

Buitenlamp Royal Botania Q-bic 30 cm showmodel

Buitenlamp Royal Botania Q-bic 30 cm staand showmodel

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Q-bic is een spot van Royal Botania welke uitermate geschikt is voor plaatsing bij een oprit of pad of als wandlamp aan de muur. Deze Q-bic is 30 cm hoog, het betreft een showmodel. De Q-bic serie is uitlopend bij Royal Botania.  Alle Q-bic armaturen zijn 230 volt en geschikt voor GU10 Ledlampen.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

 

 

 

Merk: Royal Botania
Materiaal: Hardhout, RVS

Oorspronkelijke prijs was: € 435,00.Huidige prijs is: € 250,00.

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Ledlamp gu10 osram tuinextra

Ledlamp GU10 4 watt breed 120 graden

14,95
Ledlamp gu10 osram tuinextra

Ledlamp GU10 4 watt 40 graden

9,95

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: GU10
Familie: Q-bic
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 30 cm
IP waarde: IP55
Materiaal: Hardhout, RVS
Naam: Q-bic
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Q-bic 30 cm showmodel

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Q-bic is een spot van Royal Botania welke uitermate geschikt is voor plaatsing bij een oprit of pad. De Q-bic armaturen zijn verkrijgbaar als wandlampen en staande armaturen in 10 cm, 30 cm en 60 cm hoogte, allemaal met 1 lichtkop of 2 lichtkoppen. Alle Q-bic armaturen zijn leverbaar met een GU10 halogeenlamp van 230 volt of met een GU10 Ledlamp. Als grondverankering is de LBN grondpin leverbaar. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra