Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Pakketbrievenbus Fenix Top zwart Large

Pakketbrievenbus Fenix Top zwart Large

Pakketbrievenbus Fenix Top Large

De brievenbus pakket Fenix zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 34 x 28 x 16,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 5 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. Andere RAl-kleuren zijn mogelijk in overleg. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de voorzijde of achterzijde, afhankelijk van de montage. De brievenbus is 125 cm hoog, 36 cm breed en 40 cm diep. De bodemplaat van de brievenbus is op 2 niveaus te plaatsen. Verwacht u veel pakketjes dan kan de bodemplaat eenvoudig lager geplaatst worden. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. TuinExtra is al jaren dealer van eSafe pakketbrievenbussen met een complete webshop en showmodellen brievenbussen in de showroom in Kaatsheuvel. De pakketbrievenbus Fenix is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Merk: eSafe
Materiaal: Aluminium

 1.977,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: eSafe
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Afmeting: 124 x 36 x 40 cm
Deur: Voorzijde
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Fenix
Soort: Brievenbus

Pakketbrievenbus Fenix Top Large

De brievenbus pakket Fenix zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 34 x 28 x 16,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 5 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de voorzijde of achterzijde, afhankelijk van de montage. De brievenbus is 125 cm hoog, 36 cm breed en 40 cm diep. De bodemplaat van de brievenbus is op 2 niveaus te plaatsen. Verwacht u veel pakketjes dan kan de bodemplaat eenvoudig lager geplaatst worden. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De pakketbrievenbus Fenix is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra