Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

TuinExtra brievenbus Collu Geroba zwart pakket

TuinExtra brievenbus Collu Geroba zwart pakket

Brievenbus zwart Geroba Collu pakket

De brievenbus Collu van TuinExtra is gemaakt van 2 mm metaal gepoedercoat in zwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels voor de post aan de achterzijde. Met deze brievenbus kunt u aan de bovenkant ook pakketjes ontvangen zonder codeslot. De brievenbus is 100 cm hoog, en 35 x 35 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week. De brievenbus Collu is bij levering nog van blank cortenstaal, het roestproces duurt ca 3 maanden.

De Geroba brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel, informeer eventueel telefonisch naar de voorraad.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Aluminium

 619,95

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Betonvoet tegel grondverankering Geroba brievenbus grondanker TuinExtra

Betonvoet sokkel voor Geroba brievenbussen

144,95
Letter cortenstaal RVS TuinExtra Kaatsheuvel

TuinExtra huisnummer letter roestvrijstaal

19,95
rvs cijfer huisnummer brievenbus roestvrijstaal

TuinExtra huisnummer roestvrijstaal

19,95

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: H 100 cm
Afmeting: 35 x 35 cm
Deur: Achterzijde
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Collu
Soort: Brievenbus

Brievenbus zwart Geroba Collu pakket

De brievenbus Collu van TuinExtra is gemaakt van 2 mm metaal gepoedercoat in zwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels voor de post aan de achterzijde. Met deze brievenbus kunt u aan de bovenkant ook pakketjes ontvangen zonder codeslot. De brievenbus is 100 cm hoog, en 35 x 35 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week. De brievenbus Longu is bij levering nog van blank cortenstaal, het roestproces duurt ca 3 maanden.

De Geroba brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel, informeer eventueel telefonisch naar de voorraad.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra