Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Allux Grundform brievenbus zwart koper

Allux Grundform brievenbus zwart koper

Allux Grundform brievenbus zwart koper

De Allux Grundform brievenbus is een fraai ontworpen aluminium brievenbus. De behuizing is gemaakt van zwart gepoedercoat aluminium, de voorkant is leverbaar in vele kleuren en materialen. De brievenbus is 44 x 34 cm, de diepte is 18 cm. De inwerpklep en de deur zitten beide aan de voorzijde. De brievenbus wordt geleverd inclusief slot en 2 sleutels, De wandbrievenbus is met een statief te gebruiken als vrijstaande brievenbus.

De Allux Grundform brievenbus is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier vindt u tientallen showmodellen brievenbussen welke u op uw gemak kunt beoordelen en bekijken.

Merk: Allux
Materiaal: Aluminium, Koper

 539,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Allux
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Hoogte: 44 cm
Breedte: 35 cm
Deur: Voorzijde
Inwerpklep: Koper
Kleur: Koper, Zwart
Materiaal: Aluminium, Koper
Soort: Brievenbus

Allux Grundform brievenbus zwart koper

De Allux Grundform brievenbus is een fraai ontworpen aluminium brievenbus. De behuizing is gemaakt van zwart gepoedercoat aluminium, de voorkant is leverbaar in vele kleuren en materialen. Deze brievenbus heeft een voorkant van koper. De brievenbus is 44 x 34 cm, de diepte is 18 cm. De inwerpklep en de deur zitten beide aan de voorzijde. De brievenbus wordt geleverd inclusief slot en 2 sleutels, De wandbrievenbus is met een statief te gebruiken als vrijstaande brievenbus. De Allux Grundform brievenbus is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier vindt u tientallen showmodellen brievenbussen welke u op uw gemak kunt beoordelen en bekijken.

Het Deense Allux is onderdeel van Juliana Greenhouses, een van de grootste Europese fabrikanten van kweekkassen. Het assortiment brievenbussen van Allux bestaat uit verschillende series die zowel praktische als fraai ontworpen zijn. Allux levert brievenbussen in zowel een moderne als meer klassieke stijl. Zo is er een uitgebreid assortiment aan wandbrievenbussen maar zijn er ook brievenbussen voor pakketten verkrijgbaar. Alle Allux brievenbussen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS, gepoedercoat staal of aluminium. De wandbrievenbussen zijn ook allemaal vrijstaand te plaatsen met behulp van een statief. TuinExtra heeft naast een webshop ook een showroom in Kaatsheuvel met diverse Allux brievenbussen.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra