Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Brievenbus Stoer! Cortenstaal

Brievenbus Stoer! Cortenstaal

Brievenbus Stoer! Cortenstaal

Deze grote, robuuste brievenbus is gemaakt van cortenstaal en is te plaatsen aan de wand. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De brievenbus zal dus nooit doorroesten. Met een extra statief kunt u de brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop. De Stoer! brievenbus cortenstaal is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Merk: Stoer!
Materiaal: Cortenstaal

 299,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Statief Stoer! RVS

Statief Stoer! RVS

149,00

Eigenschappen

Merk: Stoer!
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: H 43 x B 35 x D 22 cm
Artikelnummer: 45003025
Deur: Voorzijde
Inwerpklep: Cortenstaal
Kleur: Roest
Materiaal: Cortenstaal
Naam: Stoer! Corten
Soort: Brievenbus

Brievenbus Stoer! Cortenstaal

Deze grote, robuuste brievenbus is gemaakt van cortenstaal en is te plaatsen aan de wand. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De brievenbus zal dus nooit doorroesten. Met een extra statief kunt u de brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop.

De Stoer! brievenbus cortenstaal is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra