Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Roger Pradier Hogar 1

Buitenlamp Roger Pradier Hogar 1

Buitenlamp Roger Pradier Hogar 1 wandlamp

De buitenlamp Hogar 1 van Roger Pradier is een wandlamp welke leverbaar is in vele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, donkergroen, antracietgrijs, donkerblauw, enz. De breedte van de lamp Hogar is 26 cm. De hoogte van de wandlamp is 60 cm. De Hogar is voorzien van twee GU10 fittingen voor ledlampen. De lichtkleur is 2700 kelvin. Er is ook een hogere Hogar 2 wandlamp beschikbaar. De fabrieksgarantie van Roger Pradier is altijd 25 jaar !

Download hier de catalogus van de Hogar van Roger Pradier: Hogar buitenlampen Roger Pradier

Merk: Roger Pradier
Materiaal: Aluminium

 669,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Roger Pradier
Fitting: GU10
Familie: Hogar
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 25 jaar !
Hoogte: 60 cm
Breedte: 26 cm
IP waarde: IP65
Kleur: Antraciet, Bruin, Bordeauxrood, Donkerblauw, Donkergroen, Wit, Zilvergrijs, Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Hogar
Soort: Wandlamp

Buitenlamp Roger Pradier Hogar 1 wandlamp

De buitenlamp Hogar 1 van Roger Pradier is een wandlamp welke leverbaar is in vele kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, wit, donkergroen, antracietgrijs, donkerblauw, enz. De breedte van de lamp Hogar is 26 cm. De hoogte van de wandlamp is 60 cm. De Hogar is voorzien van een ingebouwde GU10 fitting voor een LED-lichtbron naar keuze. Er is ook een hogere Hogar 2 wandlamp beschikbaar. De fabrieksgarantie van Roger Pradier is altijd 25 jaar !

Roger Pradier buitenlampen kunnen in vele kleuren geleverd worden. Er zijn meer kleuren beschikbaar dan hier getoond, zie kleurstaal. Neem evt. contact op: 0416-530272

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra