Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Dexter Cube XL up-downlight Duo Dexter Lighting

Dexter Cube XL up-downlight Duo Dexter Lighting

Dexter Cube XL Duo up-downlight Dexter Lighting

De Cube XL van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 3 kleuren: Zwart, wit en bruin cortenstaal. De Cube XL up-downlight is voorzien van twee LED-lampen van twee maal een 4 watt met een opbrengst van 400 lumen per unit met een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Cube XL heeft een brede lichtbundel van 40 graden. De lamp is slechts 8 x 8 x 8 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt.

Deze Cube XL is up-downlight (aan 2 zijden licht), er is ook een down light beschikbaar met aan 1 zijde licht. Er zijn ook Cube XL up-down lampen met een smallere lichtbundel beschikbaar.

De Dexter Cube XL is ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

Merk: Dexter Design
Materiaal: Aluminium

 399,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Dexter Design
Fitting: Incl. led
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: 8 cm
Breedte: 8 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Bijzonderheden: Lichtbundel 120 graden Luxeon M frosted
Kleur: Bruin, Wit, Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Cube XL
Soort: Wandlamp

Dexter Cube XL up-downlight Luxeon M Dexter Lighting

Dexter Lighting is en Nederlandse fabrikant van buitenverlichting. Dexter fabriceert hoogwaardige producten in het moderne segment buitenverlichting voor particulier en architect. De buitenlampen van Dexter onderscheiden zich niet alleen door kwaliteit maar ook door vormgeving. Dexter slaagt er keer op keer in een fraai vormgegeven armatuur te ontwerpen wat voldoet aan alle eisen waar een buitenlamp aan moet voldoen. Het uitgangspunt is sfeer creëren in uw tuin of op uw terras. Dexter doet dat met licht. Juist daarom zijn de armaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik hebben ze tot in het detail nagedacht, buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra