Match tuinverlichting LED warmwit 60 cm leverbaar in diverse kleuren

Bestaan er sfeervol LED buitenlampen? Ja !

Ook LED tuinverlichting is er nu met gezellig sfeervol licht.

Een vaak gehoor misverstand is dat LED verlichting zo’n ongezellig koud licht geeft. Deze bevinding is achterhaald. Het klopt dat u jaren geleden LED verlichting kocht en dat dan achteraf de kleur van het licht of de hoeveelheid van het licht erg tegenviel. De LED lampjes gaven een koud wit/blauw licht en de opbrengst was lang niet vergelijkbaar met de hoeveelheid welke door de fabrikant beloofd werd op de verpakking.

Nieuwe generaties sfeervolle LED’s:

Door de tegenvallende prestaties van de LED verlichting hebben veel consumenten een negatieve ervaring gehad en heeft elke fabrikant van goede en sfeervolle LED verlichting het nu extra zwaar om de consument te overtuigen dat er ook LED’s zijn in warmwit (2700 Kelvin) licht. Kelvin is een kleurnummer welke aan een lichtbron gegeven wordt. Een halogeenreflectorlamp of een sfeervolle spaarlamp heeft bijvoorbeeld ook het kleurnummer 2700 K. De nieuwe LED lampen met warmwit 2700K licht geven dezelfde kleur licht als de gezellige halogeenspotjes!

LED buitenverlichting:

Deze nieuwe LED’s met warmwit licht en een goede lichtopbrengst worden nu steeds meer toegepast in buitenlampen. Deze zorgt ervoor dat uw buitenlamp niet alleen een sfeervol licht geeft, maar daarnaast heeft u ook een zeer laag energieverbruik en een lange levensduur van 15 tot wel 30 jaar. Deze twee positieve eigenschappen van LED verlichting zijn bij de nieuwste LED’s uiteraard behouden gebleven. De LED’s kunnen ingebouwd zijn in een buitenlamp. Maar ook de losse lichtbronnen met LED’s zijn tegenwoordig voorzien van sfeervol warmwit licht.  Kortom, het is nu een  goed moment om uw buitenverlichting kritisch te beoordelen en eventueel over te stappen op LED buitenlampen. Op onze website vindt u meer informatie over LED buitenverlichting. Een aantal modellen buitenverlichting met LED ingebouwd staan in onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Kaatsheuvel. U kunt hier terecht voor een goed advies met kostenberekening aangepast aan uw situatie.
Graag tot ziens.