Brons finish buitenverlichting:

Tierlantijn Frezoli verlichting een gerespecteerd fabrikant van binnenverlichting en buitenverlichting van voornamelijk klassieke materialen zoals lood, zink, staal, messing, brons en uiteraard koper. Deze mooie klassieke brons finish buitenlampen kunt u bevestigen aan uw huis. De verlichting in deze serie is gemaakt van messing wat na fabricage voorzien is van een fraaie zwart-bruine brons finish. Frezoli staat ook bekend om het grote en ruime assortiment koperen plafondlampen, aan een ketting of aan een stang, eventueel ook voor buitenshuis onder een patio of overkapping. Kortom het assortiment van Frezoli bestaat uit tientallen modellen  buitenlampen en plafondlampen in verschillende afmetingen. Voor elke situatie heeft Frezoli een passend armatuur. TuinExtra heeft een ruime sortering Tierlantijn Frezoli verlichting in de showroom.

Bronzen buitenlampen showroom en webwinkel:

In onze webshop en in onze showroom vindt u een ruim assortiment landelijke Brons finish buitenlampen van Frezoli. Daarnaast hebben we een showroom in Kaatsheuvel met vele showmodellen koperen en brons finish verlichting, ook van andere merken en uiteraard nog andere modellen buitenverlichting van andere materialen, zowel voor aan de muur als in de tuin.

De Brons finish stallampen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Lucco brons finish Frezoli stallamp 734

  Frezoli produceert landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper en messing. De buitenlamp 734.1.000 Lucco wandlamp van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt. Het armatuur wordt als het gereed is direct verouderd zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Natuurlijk mag een helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione TT bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • De Frezoli Lucco 735 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van messing. Het messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische brown/black finish ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Lucco serie zijn er meerdere wandlampen leverbaar. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Maro Frezoli brons finish buitenlamp 736

  Frezoli produceert landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals brons en messing. De buitenlamp 736 Maro wandlamp van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt. Het armatuur wordt als het gereed is direct verouderd zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Natuurlijk mag een fraai helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van deze wandlamp is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione TT bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Murlo buitenlamp brons

  De Frezoli Tierlantijn Murlo 733.1.150 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van gegoten brons wat een zeer degelijke bruin zwarte nostalgische uitstraling heeft. De wandlamp is voorzien van een G10 fitting voor 230 volt ledlampen in vele wattages. De beglazing is gemaakt van helder glas. De wandlamp is 11 cm hoog, 13 cm breed en de uitsteek vanuit de muur is 7 cm. In de Frezoli brons verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Murlo buitenlamp brons teak staand

  De Frezoli Murlo 741.1.150 buitenlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van gegoten brons wat een zeer degelijke bruin zwarte nostalgische uitstraling heeft. De staander is gemaakt van teak hardhout. De lamp is voorzien van een G10 fitting voor 230 volt ledlampen in vele wattages. De beglazing is gemaakt van helder glas. De wandlamp is 11 cm hoog, 13 cm breed en de uitsteek vanuit de muur is 7 cm. De staander is 90 cm hoog en 14 cm breed. In de Frezoli Tierlantijn brons  verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Nasso Frezoli brons finish buitenlamp

  Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 737 Nasso van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van messing. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een brons finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Piavono Frezoli buitenlamp brons

  Frezoli produceert landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper en messing. De buitenlamp 738 Piavono wandlamp van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt. Het armatuur wordt als het gereed is direct verouderd zodat direct een fraaie oude zwart bruine brons finish ontstaat. Natuurlijk mag een fraai helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione Tierlantijn bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • De Frezoli Vanno large 740 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van messing wat voorzien is van een bruin zwarte brons finish waardoor direct een nostalgische uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. De Vanno large brons is er ook in een smalle uitvoering. In de Tierlantijn verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Vanno TT buitenlamp brons finish

  De Frezoli Vanno 739 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van messing wat voorzien is van een bruin zwarte brons finish waardoor direct een nostalgische uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van gestraald glas. De Vanno brons is er ook in een brede uitvoering. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

Call Now Button