Buitenlamp La lampe Gras:

De buitenlampen in de Lampe Gras serie zijn er in 6 modellen. Het zijn  allemaal modellen welke geschikt zijn voor buitengebruik. De Lamp is afgeleid van een oude bureaulamp. Deze vormgeving maakt de lamp uitermate geschikt voor het verlichten van uw terras. De kap is net als bij een bureaulamp zeer goed richtbaar. U kunt de kap en de voet zo draaien dat het licht altijd op de gewenste plaats schijnt. De kap is er in 2 modellen: Conic en Round. De modellen kappen zijn er in vier kleuren, de standaard kleur is zwart. De binnenzijde van de kap is dan wit wat een fraaie reflectie van het licht geeft. De fitting is E27, u kunt dus kiezen voor vele modellen spaarlampen of ledlampen.

De Lampe Gras is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier vindt u ook honderden andere modellen buitenverlichting.

Bekijk de Lampe Gras serie in onze webshop:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

  • Aanbieding showmodel leeslamp La lampe grass 222XL

    De buitenlamp Lampe Gras 222 xl Outdoor is een fraai vormgegeven industriele buitenlamp, uitermate geschikt voor het aanlichten van uw terras. Het armatuur is gemaakt van rvs en daarna zwart gepoedercoat. De kap en de stang zijn verstelbaar zoals u bijvoorbeeld gewend bent van een bureaulamp. De fitting is een E27 fitting voor spaarlampen of ledlampen. De kap is Round, de kleur van de kap is zwart met een witte binnenzijde. De Gras Outdoor 222 XL is compleet voorbedraad.

  • La Lampe Gras 304 XL outdoor

    De buitenlamp Lampe Gras 304 xl Outdoor is een fraai vormgegeven industriele buitenlamp, uitermate geschikt voor het aanlichten van uw terras. Het armatuur is gemaakt van rvs en daarna zwart gepoedercoat. De kap en de stang zijn verstelbaar zoals u bijvoorbeeld gewend bent van een bureaulamp. De fitting is een E27 fitting voor spaarlampen of ledlampen. De kap is leverbaar in twee vormen: Round en Comic. De kleur van de kap kunt u kiezen uit: zwart, rood, koper of koper met en witte binnenzijde. De Gras Outdoor 304 XL is compleet voorbedraad. Deze fraaie buitenlamp is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Call Now Button