Sfeervolle LED buitenverlichting:

De LED tuinverlichting en buitenverlichting van LedeLux is een fraai voorbeeld dat design buitenverlichting mooi samengaat met LED verlichting. De armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een zwarte, donkerbruine of antracietgrijze poedercoating. Alle buitenlampen zijn voorzien van een LED-unit warmwit 2700 K, dit geeft een fraaie sfeervolle verlichting. De driver is in het armatuur ingebouwd, de aansluiting is dus gewoon 230 volt. Er zijn diverse wandlampen zoals de L, de T en de Square, maar ook staande armaturen voor in de tuin: de Match en de Nail. De Arc is een tuinverlichtingsarmatuur gemaakt van cortenstaal. De roestlaag op het cortenstaal is de beschermlaag tegen doorroesten. Cortenstaal heeft een mooie natuurlijke uitstraling.

Buitenverlichting showroom met LED-verlichting:

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen in de serie LED verlichting. Al deze modellen LED buitenverlichting zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Lees ons blogbericht over LED buitenverlichting

Bekijk hier onze sfeervolle LED buitenverlichting:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Buitenlamp TU0017 wit LED rond

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium welke wit gepoedercoat is. Het armatuur is zowel te gebruiken als staand armatuur in de tuin, wandlamp of plafondlamp. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 8 watt, de lichtopbrengst is 820 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is ca 360 graden. De doorsnede is 15 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 9,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP65. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0018 wit LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium welke wit gepoedercoat is. Het armatuur is zowel te gebruiken als staand armatuur in de tuin, wandlamp of plafondlamp. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 8 watt, de lichtopbrengst is 820 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is ca 360 graden. De breedte is 15 x 15 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 9,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP65. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0009 wit LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium welke wit gepoedercoat is. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 4 watt, de lichtopbrengst is 250 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is ca 24 graden. De breedte is 7 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 8,5 cm. De uitsteek is slechts 9 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0016 zwart LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium welke zwart gepoedercoat is. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 500 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is ca 60 graden. De breedte is 10 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 10 cm. De uitsteek is slechts 10 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0016 wit LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium welke wit gepoedercoat is. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 500 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is ca 60 graden. De breedte is 10 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 10 cm. De uitsteek is slechts 10 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0004 wit LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 9,6 watt, de lichtopbrengst is 600 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 120 graden. De breedte is 17 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 9 cm. De uitsteek is slechts 2,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0004 wit LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een witte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 9,6 watt, de lichtopbrengst is 600 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 120 graden. De breedte is 17 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 9 cm. De uitsteek is slechts 2,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp TU0004 zwart LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een zwarte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 9,6 watt, de lichtopbrengst is 600 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 120 graden. De breedte is 17 cm, de hoogte van deze buitenlamp os 9 cm. De uitsteek is slechts 2,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Plafondinbouwarmatuur zwart TU6215

  Dit hoogwaardige vierkante inbouwarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een zwarte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 650 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 36 graden. De inbouwspot heeft een doorsnede van 9 cm. De inbouwdiepte is ca 8 cm. De gatmaat in het plafond is 83 mm. De spot is ook geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP44. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De led unit is richtbaar, de led is 25 graden kantelbaar in het armatuur. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze inbouwarmaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Plafondinbouwarmatuur wit TU6215

  Dit hoogwaardige vierkante inbouwarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een witte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 650 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 36 graden. De inbouwspot heeft een doorsnede van 9 cm. De inbouwdiepte is ca 8 cm. De gatmaat in het plafond is 83 mm. De spot is ook geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP44. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De led unit is richtbaar, de led is 25 graden kantelbaar in het armatuur. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze inbouwarmaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Plafondinbouwarmatuur wit TU6108

  Dit hoogwaardige inbouwarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een witte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 650 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 36 graden. De inbouwspot heeft een doorsnede van 9 cm. De inbouwdiepte is ca 5 cm. De gatmaat in het plafond is 83 mm. De spot is ook geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP44. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De led unit is richtbaar, de led is 25 graden kantelbaar in het armatuur. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze inbouwarmaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Plafondinbouwarmatuur zwart TU6108

  Dit hoogwaardige inbouwarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een zwarte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 650 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 36 graden. De inbouwspot heeft een doorsnede van 9 cm. De inbouwdiepte is ca 5 cm. De gatmaat in het plafond is 83 mm. De spot is ook geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP44. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De led unit is richtbaar, de led is 25 graden kantelbaar in het armatuur. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze inbouwarmaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Plafondinbouwarmatuur wit TU6020

  Dit hoogwaardige inbouwarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een witte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 650 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 36 graden. De inbouwspot heeft een doorsnede van 9 cm. De inbouwdiepte is ca 8 cm. De gatmaat in het plafond is 83 mm. De spot is ook geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP44. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De led unit is richtbaar, de led is 25 graden kantelbaar in het armatuur. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze inbouwarmaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Plafondinbouwarmatuur zwart TU6020

  Dit hoogwaardige inbouwarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een zwarte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 6,5 watt, de lichtopbrengst is 650 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 36 graden. De inbouwspot heeft een doorsnede van 9 cm. De inbouwdiepte is ca 8 cm. De gatmaat in het plafond is 83 mm. De spot is ook geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP44. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De led unit is richtbaar, de led is 25 graden kantelbaar in het armatuur. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze inbouwarmaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Terraslamp mini leeslamp dimbaar

  Mini terraslamp Led is een unieke leeslamp voor buiten. De mini is gemaakt van aluminium en antracietgrijs gepoedercoat. De voet is gemaakt van beton waardoor de lamp niet omwaait en het gehele jaar buiten kan blijven staan. De lamp is voorzien van led licht in de kleur 2700 kelvin. De Mini terraslamp geeft dus een gezellig warm wit licht. De lamp is dimbaar, u kunt dus de hoeveelheid licht variëren en aanpassen aan de situatie. De terraslamp kan zowel een sfeerlicht geven voor een gezellig avondje borrelen maar ook functioneel licht om buiten te lezen of een spelletje te doen. Kortom een functioneel sieraad voor elk terras. De terraslamp mini is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in de showroom in Kaatsheuvel.

 • Match tuinverlichting LED 7 watt

  De Match is een simpel vormgegeven doch uitermate fraai buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 60 cm, de diepte is 20 cm. De Match wordt gemaakt van aluminium en is antracietgrijs gecoat. De lamp is voorzien van een LED van 7 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. De Match is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaastheuvel.

 • De buitenlamp Arc is fraai vormgegeven buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 60 cm, de doorsnede is 12 x 9 cm. De Arc is gemaakt van cortenstaal wat een fraaie roestige uitstraling heeft. Cortenstaal kan niet doorroesten, u heeft dus jarenlang plezier van uw tuinverlichting. De Arc is voorzien van een LED van 7 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is 230 volt. De garantie is 3 jaar. De Arc is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaastheuvel.

 • Nail tuinverlichting LED 8 watt

  De Nail is een simpel vormgegeven doch uitermate fraai buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 60 cm, de doorsnede van de kop is 9 cm. De Nail is gemaakt van aluminium en antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van een LED van 8 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De garantie is 3 jaar. De Nail is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaastheuvel.

 • Deze mooie buitenlamp Square is gemaakt van aluminium en antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van twee LED´s van 2 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De hoogte is 20 cm, de breeedte is 20 cm en de uitsteek 6 cm. De buitenlamp Square is goed waterdicht, de IP waarde is IP66. De fabrieksgarantie is 3 jaar. De buitenlamp Sqaure kunt u ook bekijken in onze showroom in Kaastheuvel.

 • Deze fraaie wandlamp T is gemaakt van aluminium en is antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van twee LED´s van 2 watt in de kleur warmwit 2700 K. Het armatuur is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De hoogte is 16 cm, de breeedte is 6 cm en de uitsteek 9 cm. De buitenlamp T is goed waterdicht, de IP waarde is IP66. De garantie is 3 jaar. De buitenlamp T is ook te bezichtigen in onze showroom.

 • Deze fraaie wandlamp L is gemaakt van aluminium en leverbaar in antracietgrijs gepoedercoat. De lamp is voorzien van een 2 watt LED in de kleur warmwit 2700 K. Het armatuur is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De afmetingen zijn 9 x 9 cm, de breeedte is 6 cm. De buitenlamp L is goed waterdicht, de IP waarde is IP66. De garantie is 3 jaar. De buitenlamp L is ook te bezichtigen in onze showroom.

Call Now Button