Bel Lighting: betaalbare kwaliteit.

Bel Lighting is een Belgisch bedrijf in binnen- en buitenverlichting met een eigen fabriek in Griekenland. De combinatie van de Belgische organisatie en de Griekse productie zorgt voor een betaalbaar kwaliteitsproduct waar u jaren plezier van heeft. Bel Lighting fabriceert voornamelijk moderne tuinverlichting, zowel wandlampen, staande buitenarmaturen, spots en grondspots. Het assortiment is breed, alle leverbare modellen zijn verkrijgbaar in RVS316, messing, blank aluminium, zwart en antracietgrijs. Voor elk wat wils dus.

In onze showroom in Kaatsheuvel kunt u tientallen showmodellen van Bel Lighting buitenlampen bezichtigen, zoals de armaturen Lotus, Mani, Octus, Cobus, Omega, Teka, Tek, Manix, Cubix en Nobus.

Download folder Bel Lighting

 • De Atlantic wandlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. De poedercoating is zwart met een matte finish. De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Atlantic buitenlamp is uitermate degelijk en geschikt voor vele jaren tuinplezier. De fabrieksgarantie is 5 jaar. Er is ook een wandlamp Atlantic in blank aluminium leverbaar. Verder zijn er ook staande armaturen in diverse hoogtes verkrijgbaar in deze serie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Buitenlamp Atlantic zwart

  De Atlantic tuinlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium is zwart gepoedercoat. Er zijn drie hoogtes beschikbaar: 32 cm, 53 cm en 70 cm. De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Atlantic buitenlamp is uitermate degelijk en geschikt voor vele jaren tuinplezier. De fabrieksgarantie is 5 jaar. Er zijn ook Atlantic buitenlampen in blank aluminium leverbaar. Verder zijn er ook wandlampen in deze serie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Nobus tuinlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium is zwart gepoedercoat. Er zijn drie hoogtes beschikbaar: 32 cm, 53 cm en 70 cm. De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Nobus buitenlamp is uitermate degelijk en geschikt voor vele jaren tuinplezier. De fabrieksgarantie is 5 jaar. Er zijn ook Nobus buitenlampen in blank aluminium leverbaar. Verder zijn er ook wandlampen in deze serie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Oni wandlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium van de wandlamp zal verouderen naar een stoere lichtgrijze kleur. De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Oni buitenlamp is uitermate degelijk en geschikt voor vele jaren tuinplezier. De fabrieksgarantie is 5 jaar. Er is ook een wandlamp Oni in zwart leverbaar. Verder zijn er ook staande armaturen in diverse hoogtes verkrijgbaar in deze serie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Oni tuinlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium van de tuinverlichting zal verouderen naar een stoere lichtgrijze kleur. Er zijn drie hoogtes beschikbaar: 27 cm, 48 cm en 65 cm. De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Oni buitenlamp is uitermate degelijk en geschikt voor vele jaren tuinplezier. De fabrieksgarantie is 5 jaar. Er zijn Oni buitenlampen in zwart leverbaar. Verder zijn er ook wandlampen in deze serie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Oni tuinlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium is zwart gepoedercoat. Er zijn drie hoogtes beschikbaar: 27 cm, 48 cm en 65 cm. De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Oni buitenlamp is uitermate degelijk en geschikt voor vele jaren tuinplezier. De fabrieksgarantie is 5 jaar. Er zijn ook Oni buitenlampen in blank aluminium leverbaar. Verder zijn er ook wandlampen in deze serie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Poema staand 22 cm

  De Poema tuinlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium is zwart of zilvergrijs gepoedercoat. Er zijn twee hoogtes beschikbaar: 22 cm en 60 cm. Deze buitenlamp Poema is 22 cm hoog.  De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De IP waarde is IP65 dat maakt deze buitenlamp uitermate geschikt voor vele jaren tuinplezier. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Poema buitenlamp is uitermate degelijk uitgevoerd.  Er ook wandlampen in deze buitenverlichtingsserie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Poema staand 60 cm

  De Poema tuinlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium is zwart of zilvergrijs gepoedercoat. Er zijn twee hoogtes beschikbaar: 22 cm en 60 cm. Deze buitenlamp Poema is 60 cm hoog.  De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De IP waarde is IP65 dat maakt deze buitenlamp uitermate geschikt voor vele jaren tuinplezier. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Poema buitenlamp is uitermate degelijk uitgevoerd.  Er ook wandlampen in deze buitenverlichtingsserie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Poema wandlamp

  De Poema wandlamp is een buitenlamp gemaakt van aluminium. Het aluminium is zwart of zilvergrijs gepoedercoat. Deze buitenlamp Poema is 22 cm hoog.  De fitting is een porseleinen E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en LED-lampen. De IP waarde is IP65 dat maakt deze buitenlamp uitermate geschikt voor vele jaren tuinplezier. De beglazing is mat en gemaakt van echt glas. De Poema buitenlamp is uitermate degelijk uitgevoerd.  Er zijn ook staande armaturen in deze buitenverlichtingsserie. Uiteraard kunt u deze armaturen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

Call Now Button