Terraslamp leuchte schemerlamp 250 cm LED

Schemerlampen buiten op het terras:

TuinExtra heeft een ruim assortiment terrasverlichting, fraaie schemerlampen welke uw terras een huiselijke sfeer geven. Zo kunt u in onze showroom in Kaatsheuvel niet alleen terraslampen van erkende merken zoals Royal Botania en Dexter lighting bekijken maar ook de unieke terraslamp Leuchte, een fraaie schemerlamp van 250 cm hoog welke uw terras kan voorzien van een sfeervolle verlichting. Of wat te denken van de Moonlight van Dexter Lighting, verstelbaar en dimbaar, altijd het juiste licht op uw terras.

Buitenverlichting showroom met webshop:

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen schemerlampen voor buiten op het terras. Veel van deze modellen schemerlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant). Bel eventueel vooraf om teleurstellingen te voorkomen.

Een selectie uit onze collectie terrasverlchting:

 • D Lounge terraslamp Dexter Lighting

  De D-Lounge van Dexter Design outdoor lighting is een unieke terraslamp voor buiten. De stang is gemaakt van roestvrijstaal, de voet van graniet en de kap van UV bestendig kunststof. De D-Lounge  terraslamp is voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED-lampen. De D-Lounge buitenlamp wordt geleverd inclusief 10 meter snoer en een stekker. Wilt u een terraslamp voor op uw terras of onder de patio, de D Lounge van Dexter Lighting is een perfecte oplossing. U brengt de huiselijke sfeer van binnen met deze schemerlamp eenvoudig naar uw terras.

 • Schemerlamp terras Leuchte

  De terraslamp Leuchte is een uitermate fraaie schemerlamp voor buiten. De totaalhoogte is 250 cm. De kap is uit 1 geheel gemaakt van weersbestendig kunststof en heeft een doorsnede van 70 cm. Het lijnenspel van de kap roept het nostalgische authentieke gevoel van een stoffen kap op. De voet is thermisch verzinkt en geschikt voor gebruik op een terras of in de tuin. De E27 fitting is voorzien van een LED verlichting. De Leuchte wordt geleverd inclusief snoer en stekker en kan direct in het 230 volt stopcontact aangesloten worden. Deze schemerlamp is niet alleen fraai vormgegeven, maar verlengt ook uw avonden buiten op uw terras.

 • Moonlight terraslamp Dexter Lighting

  De Moonlight van Dexter Design outdoor lighting is een unieke leeslamp voor buiten. De stang 90 graden verstelbaar, de kop is zelfs 360 graden draaibaar. De Moonlight terraslamp is voorzien van 2 halogeenlampjes, deze zijn dimbaar met de schakelaar op de voet. De buis is gemaakt van roestvrijstaal 316, de voet is van hardsteen. De Moonlight buitenlamp wordt geleverd inclusief 10 meter snoer en een stekker. Wilt u een leeslamp voor op uw terras of onder de patio, de Moonlight is een perfecte oplossing. Door de dimfunctie en de verstelbaarheid kunt u altijd de juiste hoeveelheid licht creëren. De Moonlight is een sierraad voor elke terras.

 • Terraslamp mini leeslamp dimbaar

  Mini terraslamp Led is een unieke leeslamp voor buiten. De mini is gemaakt van aluminium en antracietgrijs gepoedercoat. De voet is gemaakt van beton waardoor de lamp niet omwaait en het gehele jaar buiten kan blijven staan. De lamp is voorzien van led licht in de kleur 2700 kelvin. De Mini terraslamp geeft dus een gezellig warm wit licht. De lamp is dimbaar, u kunt dus de hoeveelheid licht variëren en aanpassen aan de situatie. De terraslamp kan zowel een sfeerlicht geven voor een gezellig avondje borrelen maar ook functioneel licht om buiten te lezen of een spelletje te doen. Kortom een functioneel sieraad voor elk terras. De terraslamp mini is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in de showroom in Kaatsheuvel.

 • La Lampe Gras 304 XL outdoor

  De buitenlamp Lampe Gras 304 xl Outdoor is een fraai vormgegeven industriele buitenlamp, uitermate geschikt voor het aanlichten van uw terras. Het armatuur is gemaakt van rvs en daarna zwart gepoedercoat. De kap en de stang zijn verstelbaar zoals u bijvoorbeeld gewend bent van een bureaulamp. De fitting is een E27 fitting voor spaarlampen of ledlampen. De kap is leverbaar in twee vormen: Round en Comic. De kleur van de kap kunt u kiezen uit: zwart, rood, koper of koper met en witte binnenzijde. De Gras Outdoor 304 XL is compleet voorbedraad. Deze fraaie buitenlamp is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De buitenlamp Lampe Gras 222 xl Outdoor is een fraai vormgegeven industriele buitenlamp, uitermate geschikt voor het aanlichten van uw terras. Het armatuur is gemaakt van rvs en daarna zwart gepoedercoat. De kap en de stang zijn verstelbaar zoals u bijvoorbeeld gewend bent van een bureaulamp. De fitting is een E27 fitting voor spaarlampen of ledlampen. De kap is leverbaar in twee vormen: Round en Comic. De kleur van de kap kunt u kiezen uit: zwart, rood, koper of koper met en witte binnenzijde. De Gras Outdoor 222 XL is compleet voorbedraad. De kortere 304 XL Gars buitenlamp is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Clear glass

  Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. Deze Dome Floor is leverbaar in zwart. De Dome Floor is gemaakt van aluminium, de beglazing is van echt glas. De hoogte is 170 cm. U kunt kiezen uit 2 beglazingen: Clear en Smoke. Deze Dome Floor heeft helder glas. De fitting is E27, voor een ledlamp of spaarlamp van maximaal 60 watt. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

   

 • Buitenlamp Royal Botania Dome Gate Clear glass

  Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. Deze Dome gate is leverbaar in zwart. De Dome Gate is gemaakt van aluminium, de beglazing is van echt glas. De hoogte is 60 cm en de bredte 30 x 30 cm. U kunt kiezen uit 2 beglazingen: Clear en Smoke. Deze Dome gate heeft helder glas. De fitting is E27, voor een ledlamp of spaarlamp van maximaal 60 watt. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

   

 • Buitenlamp Royal Botania Dome Move Clear glass

  Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Dome is een serie buitenverlichting van Royal Botania bestaande uit een wandlamp, een staand armatuur van 110 cm hoog en een staand armatuur van 170 cm hoog. Nieuw zijn de 2 plafondlampen van DOME, de draagbare Dome Small en de Dome Gate buitenlamp voor bijvoorbeeld de poer van een poort. Alle uitvoeringen zijn zwart gepoedercoat. De Dome is gemaakt van aluminium, de beglazing is van echt glas. U kunt kiezen uit 3 beglazingen: Clear, Smoke en Amber. Deze Dome move heeft helder glas. De hoogte is 110 cm. De fitting is E27, voor een gloeilamp of spaarlamp van maximaal 60 watt. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

   

Call Now Button