Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.25.ORT showmodel

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.25.ORT showmodel

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.25.ORT

De koperen buitenlampen Barchessa van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn zes modellen beschikbaar: 2 kettinglampen, 2 plafondlampen en 2 wandlampen. De schotel van de Barchessa buitenlampen is er in 2 afmetingen.

Dit is de Barchessa wandlamp 220.25.ort met een kleine schotel. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor meer informatie en showmodellen van Il Fanale buitenverlichting.

Dit betreft een aanbieding van 1 exemplaar showmodel Barchessa 220.25.ORT Il Fanale. Deze is uit het assortiment bij de fabrikant, wel verkrijgbaar is de 220.26.ort met een iets grotere schotel. Bestel nu dit showmodel extra voordelig, op is op!

Merk: Il Fanale
Materiaal: Koper

Oorspronkelijke prijs was: € 699,00.Huidige prijs is: € 450,00.

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
ledlamp tube recht 2200 kelvin 4 watt 180 lumen warmwit

Filament ledlamp 4 watt warmwit tube

19,95
Ledlamp gedraaid 4 watt 2200 kelvin extra warmwit filament TuinExtra

Filament ledlamp 4 watt warmwit gedraaid

19,95

Eigenschappen

Merk: Il Fanale
Fitting: E27
Familie: Barchessa
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 36 cm
IP waarde: IP54
Doorsnede: Ø 26 cm
Beglazing: Helder glas, Opaal glas
Kleur: Koper
Materiaal: Koper
Naam: Barchessa 5
Nummer: 220.25.ORT
Soort: Wandlamp
Uitsteek: L 60 cm

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.25.ORT

IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porcelein, messing, ijzer en glas.  De koperen buitenlampen Barchessa van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn zes modellen beschikbaar: 2 kettinglampen, 2 plafondlampen en 2 wandlampen.

De schotel van de Barchessa buitenlampen is er in 2 afmetingen. Dit is de Barchessa wandlamp 220.25.ort met een kleine schotel. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra