Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Bent wall rechts zwart buitenlamp Dexter Lighting opruiming

Bent wall rechts zwart buitenlamp Dexter Lighting opruiming

Opruiming 2 stuks Bent wall rechts zwart buitenlamp Dexter Lighting

Opruiming van 2 stuks zwart Bent wall rechts van Dexter Design. Het betreft een retour van de webshop, de lampen zijn dus nieuw in de doos en onbeschadigd. Profiteer nu, weg is weg.

De Bent wall van Dexter Design outdoor lighting is een swandlamp van aluminium voor buiten. De Bent wall is voorzien van een LED-lamp van 5 watt met een opbrengst van 265 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Bent wall right buitenlamp heeft 230 volt aansluiting. De Bent serie bevat meerdere modellen wandlampen en staande armaturen. Een Bent wandlamp is te bewonderen in onze showroom, informeer eventueel vooraf over de beschikbaarheid.

Merk: Dexter Design
Materiaal: Aluminium

Oorspronkelijke prijs was: € 344,00.Huidige prijs is: € 275,00.

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Dexter Design
Fitting: Incl. led
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: 40 cm
Breedte: 10 cm
IP waarde: IP54
Aansluitspanning: 230 volt
Bijzonderheden: Incl. 1 meter neopreensnoer
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Bent wall
Soort: Wandlamp

Opruiming 2 stuks Bent wall rechts zwart buitenlamp Dexter Lighting

De Bent wall van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: geanoniseerd aluminium, zwart, wit en grijs. De Bent wall is voorzien van een LED-lamp van 5 watt met een opbrengst van 265 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Bent wall right buitenlamp heeft 230 volt aansluiting. De Bent serie bevat meerdere modellen wandlampen en staande armaturen. Een Bent wandlamp is te bewonderen in onze showroom, informeer eventueel vooraf over de beschikbaarheid.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

 

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra