Betonnen brievenbussen:

Betonnen brievenbussen, met een gladde afwerking. Het kleurgranulaat is gemengd door de beton, dus de brievenbus is helemaal antracietgrijs. De klep is van geanodiseerd aluminium en voldoet aan de normen van TNT post. Het deurtje aan de achterzijde is ook van geanodiseerd aluminium met een afmeting van 20 x 30 cm. Het deurtje is voorzien van een slotje met 2 sleuteltjes. De betonnen brievenbussen zijn er in vele modellen, allemaal met grote inhoud. Zo zijn er onder andere de Greco, Novo, Block, Rondo en Comfort leverbaar. De brievenbussen wegen ca 100 a 125 kg, dus diefstal is lastig. Wij kunnen de brievenbus eventueel bezorgen door geheel Nederland.

Showroom met tientallen brievenbussen:

Kijk voor meer informatie in onze webshop of bezoek onze showroom met uitgebreide brievenbussenwinkel in Kaatsheuvel.

De betonnen brievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Greco brievenbus beton antraciet

  De brievenbus Greco is gemaakt van antracietgrijs beton, uit èèn stuk gegoten. De afwerking is glad. Aan de achterzijde zit een deurtje van aluminium: 20 x 30 cm. Het deurtje is voorzien van een slot met 2 sleuteltjes. De inwerpklep is gemaakt van aluminium en voldoet aan de normen van TNT post voor de Nederlandse markt. Zodoende ontstaat er een robuuste moderne brievenbus welke een sieraad is bij elk huis en in elke tuin. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst op een pallet geleverd worden door de gehele Benelux.

 • Modern brievenbus beton antraciet

  De brievenbus Modern is gemaakt van antracietgrijs beton, uit èèn stuk gegoten. De afwerking is glad. Aan de achterzijde zit een deurtje van aluminium: 20 x 30 cm. Het deurtje is voorzien van een slot met 2 sleuteltjes. De inwerpklep is gemaakt van aluminium en voldoet aan de normen van TNT post voor de Nederlandse markt. Zodoende ontstaat er een robuuste moderne brievenbus welke een sieraad is bij elk huis en in elke tuin. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst op een pallet geleverd worden door de gehele Benelux.

 • Comfort brievenbus beton antraciet

  De brievenbus Comfort is gemaakt van antracietgrijs beton, uit èèn stuk gegoten. De afwerking is glad. Aan de achterzijde zit een deurtje van aluminium: 20 x 30 cm. Het deurtje is voorzien van een slot met 2 sleuteltjes. De inwerpklep is gemaakt van aluminium en voldoet aan de normen van TNT post voor de Nederlandse markt. Zodoende ontstaat er een robuuste moderne brievenbus welke een sieraad is bij elk huis en in elke tuin. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst op een pallet geleverd worden door de gehele Benelux.

 • Rondo brievenbus beton antraciet

  De brievenbus Rondo is gemaakt van antracietgrijs beton, uit èèn stuk gegoten. De afwerking is glad. Aan de achterzijde zit een deurtje van aluminium: 20 x 30 cm. Het deurtje is voorzien van een slot met 2 sleuteltjes. De inwerpklep is gemaakt van aluminium en voldoet aan de normen van TNT post voor de Nederlandse markt. Zodoende ontstaat er een robuuste moderne brievenbus welke een sieraad is bij elk huis en in elke tuin. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst op een pallet geleverd worden door de gehele Benelux.

 • Colom brievenbus beton antraciet

  De brievenbus Colom is gemaakt van antracietgrijs beton, uit èèn stuk gegoten. De afwerking is glad. Aan de achterzijde zit een deurtje van aluminium: 20 x 30 cm. Het deurtje is voorzien van een slot met 2 sleuteltjes. De inwerpklep is gemaakt van aluminium en voldoet aan de normen van TNT post voor de Nederlandse markt. Zodoende ontstaat er een robuuste moderne brievenbus welke een sierraad is bij elk huis en in elke tuin. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst op een pallet geleverd worden door de gehele Benelux.

Call Now Button