Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

TuinExtra brievenbus Teakhout

TuinExtra brievenbus Teakhout

Brievenbus TuinExtra hardhout

De brievenbus TuinExtra hardhout is gemaakt van Afrormosia teak. Het teak zal natuurlijk gaan vergrijzen bij plaatsing in de buitenlucht. Boven en onder in de brievenbus zit een metalen kruis voor het bevorderen van de stevigheid van de brievenbus. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 30 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een ondergrond. De voorzijde van de brievenbus wordt gratis voorzien van uw huisnummer. Dit gaat in overleg met u. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.  De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 2 a 3 werkdagen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel en bekijk op uw gemak deze unieke brievenbus.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Hardhout

Oorspronkelijke prijs was: € 1.249,00.Huidige prijs is: € 995,00.

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Afmeting: 100 x 30 x 30 cm
Deur: Achterzijde
Kleur: Hardhout
Materiaal: Hardhout
Naam: Brievenbus Teak TuinExtra
Soort: Brievenbus

Brievenbus TuinExtra hardhout

De brievenbus TuinExtra hardhout is gemaakt van Afrormosia teak. Het teak zal natuurlijk gaan vergrijzen bij plaatsing in de buitenlucht. boven en onder in de brievenbus zit een metalen kruis v oor het bevorderen van de stevigheid van de brievenbus. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 30 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. De voorzijde van de brievenbus wordt gratis voorzien van uw huisnummer. Dit gaat in overleg met u. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 2 a 3 werkdagen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel en bekijk op uw gemak deze unieke brievenbus.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

 

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra