Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Barr Frezoli breed buitenlamp zink finish

Barr Frezoli breed buitenlamp zink finish

Barr Frezoli breed buitenlamp zink finish

De Frezoli Barr XL 838 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. Deze brede Barr XL wandlamp heeft een breedte van 23 cm. De hoogte is ca 10 cm en de uitsteek vanuit de muur 7,5 cm. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar.

Veel armaturen van Frezoli zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch als u vragen heeft.

Merk: Frezoli
Materiaal: Aluminium

 278,00

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Frezoli
Fitting: G9
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: H 10 cm
Beglazing: Gestraald glas
Kleur: Zink
Materiaal: Aluminium
Naam: Barr zink breed
Soort: Wandlamp
Uitsteek: B 23 cm

Barr Frezoli breed buitenlamp zink finish

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 838.1.800 Barr Xl breed van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zink finish zodat direct een fraaie lichtgrijze industriele uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is G9 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Call Now Button