Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Barr Frezoli buitenlamp 822 matzwart

Barr Frezoli buitenlamp 822 matzwart

Barr Frezoli buitenlamp 822 matzwart

De Frezoli Barr 822 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een mat zwarte finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van gestraald glas. Er zijn vele LED lampen beschikbaar voor de G9 fitting. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar.

Veel Frezoli buitenarmaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

Dit is een uitlopend artikel bij Frezoli. We hebben nog 1 exemplaar op voorraad.

Merk: Frezoli
Materiaal: Aluminium

 215,00

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Eigenschappen

Merk: Frezoli
Fitting: G9
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: H 10 cm
Beglazing: Gestraald glas
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Barr
Soort: Wandlamp
Uitsteek: B 15 cm

Barr Frezoli buitenlamp 822 matzwart

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 822.1.800 Barr van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zink-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is G9 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken zoals onder andere Frezoli maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra